Χθες όλα τα ειδησεογραφικά sites δημοσίευσαν φωτογραφίες της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού, Jennifer Aniston, να κάνει διακοπές στις Μπαχάμες με τον Justin Theroux. Η φουσκωμένη κοιλίτσια ήταν ευδιάκριτη, επομένως δεν θα μπορούσαν να μην οργιάσουν οι φήμες. Ορισμένοι μάλιστα ήταν απόλυτα σίγουροι ότι επρόκειτο πλέον για εγκυμοσύνη που ήρθε στα 47.

Είναι τελικά έγκυος;

Η εκπρόσωπος Τύπου της Aniston ωστόσο έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Διέψευσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης, ισχυρίζοντας ότι αυτό που είδαμε όλοι στις φωτογραφίες ήταν αποτελέσμα ενός πολύ καλού μεσημεριανού. Παράφαγε η ηθοποιός εν ολίγοις. Μην βιαστείτε να βγάλετε αμέσως συμπεράσματα, διότι υπάρχει άλλη μία δήλωση από φιλικό πρόσωπο του ζευγάριου που είχε δηλώσει:

«Η Jennifer και ο Justin είναι εκστασιασμένοι. Η Jennifer ήθελε για χρόνια το παιδί του Justin. Η είδηση ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ηθοποιό μια και μόλις έχασε την μητέρα της και παραλίγο να χωρίσει με τον άνδρα της. Όμως η εγκυμοσύνη μετέτρεψε τη χειρότερη στην καλύτερη στιγμή της ζωής της«.

Σε λίγο καιρό θα φανεί τι πραγματικά ισχύει, αλλά σίγουρα η Jennifer αν είναι έγκυος δεν θα τους το κάνει τόσο εύκολο. Όλοι το περιμένουν πως και πως.

aniston