Ο Κωνσταντίνος Ράπτης, ο πέμπτος σε σειρά Metaxa Master, είναι ο άνθρωπος που εγγυάται τη συνέχιση του αυθεντικού χαρακτήρα του ΜΕΤΑΧΑ, τελειοποιώντας την τέχνη της επιλογής, παλαίωσης και ανάμειξης. Στα κελάρια του METAXA όμως ο Κωνσταντίνος ανακάλυψε κάτι ασυνήθιστο που τον ιντρίγκαρε. Έτσι, αποφάσισε να τοποθετήσει μεμονωμένα βαρέλια του METAXA Angels’ Treasure (ένα spirit με χαρακτήρα) σε διαφορετικές, κρυφές γωνιές των κελαριών.

Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε, αφού χάρη στις διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν στις γωνιές των κελαριών, το blend σε κάθε βαρέλι εξελίσσεται διαφορετικά, ανάλογα με τα επίπεδα υγρασίας. Η ιστορία του κάθε βαρελιού METAXA Angels’ Treasure θα αποκαλύπτεται σταδιακά σε κυκλοφορίες περιορισμένης έκδοσης: Η κάθε έκδοση θα έχει το δικό της χαρακτηριστικό αλκοολικό βαθμό, και έναν ιδιαίτερο και προσωπικό χαρακτήρα.  Αυτή την περίοδο γιορτάζεται η κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης από το Βαρέλι N°1019. Ένα μοναδικό ποτό, με βαθύ και στιβαρό χαρακτήρα αλκοολικού βαθμού 42,2% .

“Το 2019 είναι η χρονιά που σηματοδοτεί την πρώτη έκδοση του METAXA Angels’ Treasure Single Cask Strength. Επέλεξα το Βαρέλι N°1019, καθώς είχε φτάσει στην ιδανική έκφρασή του. Είμαι υπερήφανος που αποκαλύπτω αυτό το έντονα αρωματικό blend, που έφτασε στο απόγειο της έκφρασής του στους 42,2% αλκοολικούς βαθμούς. “ δηλώνει ο Metaxa Master.

Από το Βαρέλι N°1019 εμφιαλώθηκαν μόλις 4.500 φιάλες. Κάθε φιάλη έχει κομψό design με καμπύλες που θυμίζουν φτερά αγγέλων και φέρει έναν μοναδικό αριθμό, καθώς και τον «Σαλαμινομάχο», το έμβλημα του Οίκου, σε χρυσό. Το πώμα αναπαριστά μια σταγόνα από το πολύτιμο υγρό που φυλάσσεται στο εσωτερικό της φιάλης.