Το κατάστημα νέας γενιάς Public είναι ένας ακόμη σταθμός στην υλοποίηση της στρατηγικής του Public Group, που είναι να διευρύνει τις επιλογές που προσφέρει στους καταναλωτές, με πιο ολοκληρωμένες προϊοντικές προτάσεις και εξειδικευμένες υπηρεσίες. Το νέο κατάστημα Public στον Γέρακα, που είναι αποτέλεσμα του μετασχηματισμού του πρώην τοπικού MediaMarkt, διαθέτει είδη τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, αλλά και ένα νέο πλήρες τμήμα οικιακών συσκευών.

Μέσα στα 2.500 τ.μ. του καταστήματος, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να περιηγηθούν ανάμεσα σε:

-Προϊόντα τεχνολογίας, πληροφορικής, accessories & mobility

-Ειδικό τμήμα με όλες τις κατηγορίες μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών

-Τομείς αφιερωμένους σε τηλεοράσεις διαφόρων διαστάσεων & gaming

-Τη μεγαλύτερη γκάμα βιβλίων, εξειδικευμένη γραφική ύλη, παιδικά παιχνίδια, μουσική και εποχιακά είδη

-Το iRepair corner μέσα στο Public που προσφέρει άμεση επισκευή smartphone, laptop, tablet από την Νο1 αλυσίδα επισκευών στην χώρα

-Νέες υπηρεσίες όπως εγκατάσταση οικιακών συσκευών στο σπίτι, αγορά με δόσεις χωρίς κάρτα, επέκταση εγγύησης & προστασίας προϊόντων, δυνατότητα ανακύκλωσης συσκευών με κουπόνι εξαργύρωσης και εύκολη παραλαβή on-line παραγγελιών από το Public.gr. Το Public στον Γέρακα, άνοιξε τις πόρτες του και προσκαλεί τους καταναλωτές των περιοχών αυτών να γιορτάσουν μαζί αυτό το νέο σταθμό στο μέλλον με μοναδικές προσφορές σε πολλές κατηγορίες από Δευτέρα 20/6 έως και Παρασκευή 24/6.

Διαβάστε επίσης:

Μέλι «Χρυσή Επιλογή»: Το δώρο της μέλισσας… στην κουζίνα μας