Η Travelplanet24 παρουσιάζει την ανανεωμένη σελίδα των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τα κινητά τηλέφωνα.

Με ανανεωμένη εικόνα και γνώμονα την ευχρηστία δημιουργήθηκε η εκδοχή της ιστοσελίδας για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, της Travelplanet24,  για κινητά τηλέφωνα. Μέσα από την ανανεωμένη διάταξη της σελίδας, παρέχεται η δυνατότητα στον χρήστη γρήγορα και εύκολα να επιλέξει το λιμάνι της αναχώρησης και του προορισμού, ενώ σε περίπτωση που η αναζήτηση αφορά λιμάνια τα οποία δεν έχουν γραμμή σύνδεσης, προσφέρεται λίστα με όλες τις έγκυρες επιλογές. O κος Πάντος Παπάζογλου Product Manager, Mobile της εταιρείας δήλωσε “Πλέον, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να κλείσει και να πληρώσει τα εισιτήρια για τον επόμενό προορισμό του όπου και αν βρίσκεται, σε ελάχιστο χρόνο, έχοντας όλες τις επιλογές που προσφέρονται μέσα από το κινητό του τηλέφωνο”.

Ο χρήστης μπορεί τώρα να επιλέξει τα διαθέσιμα δρομολόγια προτίμησης, τον τύπο του εισιτηρίου του, τη θέση που επιθυμεί καθώς και να ελέγξει τη διαθεσιμότητα των επιλογών του. Με ευκολία περνάει στο τελικό στάδιο πληρωμής και επιβεβαίωσης όπου προβάλλονται όλες οι λεπτομέριες της κράτησης και της πληρωμής των εισιτηρίων. ferries search mask

Η εκδοχή αυτή, με το ευέλικτο και εύχρηστο σύστημα των πέντε σταδίων που προσφέρει, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να κλείσει τα εισιτήρια για τον προορισμό που επιθυμεί γρήγορα και απλά. Η ταχύτητα της αναζήτησης εξασφαλίζει την άμεση εμφάνιση των αποτελεσμάτων με σκοπό την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση του.

Την νέα σελίδα μπορεί κανείς να δει μέσα από το κινητό του τηλέφωνο πληκτρολογώντας www.travelplanet24.com.