Το Σαββάτο στις 17 Μαρτίου 2018, ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει ως τις 16 Μαΐου 2018. Με τον Άρη στον Αιγόκερω κάνουμε προσπάθειες για να αναρριχηθούμε ψηλά στην κοινωνία. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση και επιδεικνύουμε τεράστια δύναμη για την επίτευξη των στόχων μας. Είμαστε αυτόνομοι και δε θέλουμε να λαμβάνουμε εντολές από τους άλλους.

Έχουμε έναν ηγετικό ρόλο και έναν αέρα εξουσίας. Το σύνθημά μας είναι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», πράγμα το οποίο όμως μπορεί να οδηγήσει στην απανθρωπιά. Έχουμε το στόχο να κυριαρχήσουμε στον τομέα της προτίμησής μας και είμαστε ισορροπημένοι, λεπτομερείς και επίμονοι. Οι ενέργειές μας στρέφονται προς μια ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, ενώ ο πλούτος και η βελτίωση της κοινωνικής μας θέσης είναι τα κίνητρα.

Είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας και ακολουθούμε τις παραδόσεις, έχοντας την ικανότητα να οραματιζόμαστε ένα ρεαλιστικό τελικό αποτέλεσμα και να εργαστούμε ακούραστα για την επίτευξή του. Η σεξουαλικότητά μας είναι προσγειωμένη, αλλά και δυναμική. Παίρνουμε σοβαρά τις σχέσεις μας, αλλά αναζητάμε την αυτονομία από το σύντροφό μας. Δεν είμαστε και τόσο συναισθηματικοί ή στοργικοί, αλλά έχουμε έναν αισθησιασμό που είναι προφανής και ελκύουμε το αντίθετο φύλο. Η εξουσία είναι αφροδισιακό και μας ελκύουν άτομα που έχουν τον ίδιο δυναμισμό με τον δικό μας.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.

Άρης στον Αιγόκερω και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Αιγόκερω στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, αγωνίζεστε για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας και για να λάβετε αναγνώριση και επαίνους για τη σκληρή δουλειά σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ανεβείτε ψηλά, οι μεγάλοι επαγγελματικοί στόχοι σας στέφονται με επιτυχία καθώς τώρα αργά και σταθερά αποκτάτε μια ηγετική θέση και κύρος στην εργασία σας. Προβάλλοντας τις ικανότητές σας και τα επιτεύγματά σας θα φτάσετε στην κορυφή, καθώς έχετε δίπλα σας ισχυρούς συμμάχους. Παρακάμπτετε οτιδήποτε και οποιονδήποτε στέκεται εμπόδιο στο δρόμο προς την επιτυχία. Προσέξτε όμως την κυριαρχία σας και την εξουσία σας στο χώρο της εργασίας, καθώς επίσης και τις διενέξεις με άτομα που έχουν εξουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη σας για εξερεύνηση και περιπέτεια μέσω ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων ή μιας νέας γνώσης που διευρύνει το μυαλό σας. Τώρα νιώθετε την ανάγκη για περιπλάνηση ή ίσως αναζητήσετε την περιπέτεια κάπου μακριά από την πόλη σας. Φιλοσοφείτε τη ζωή σας, αποκομίζετε εμπειρίες από άτομα που σας βοηθούν με τη σοφία τους και σας παρέχουν θετική ενέργεια. Αν είστε συγγραφείς, μπορεί να εκδώσετε ένα έργο σας ή αν είστε επιχειρηματίες, βλέπετε ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Τώρα θέλετε να επιβάλετε τις πεποιθήσεις σας, θέλετε να είναι αποδεκτές από τους άλλους. Προσέξτε τη σκληρή επιβολή των λόγων σας και το σαρκασμό, διότι θα μπορούσαν να υπάρξουν διενέξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, έχετε δύναμη και τόλμη να αλλάξετε σε βάθος τη ζωή σας, ίσως ακόμα κάποια πράγματα που ήταν κρυμμένα έρχονται στην επιφάνεια και σας δημιουργούν θυμό και εκνευρισμό. Τώρα έχετε την τόλμη, αλλά και το πάθος να κάνετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας, να την αλλάξετε προς το καλύτερο. Ίσως δημιουργηθούν ακραίες καταστάσεις με άτομα με τα οποία μοιράζεστε τους οικονομικούς πόρους σας ή για χρέη ή δάνεια. Τώρα είστε έντονα συναισθηματικοί και σεξουαλικοί, αλλά μπορεί να γίνετε επιθετικοί αν νιώθετε ότι τα πάθη σας δεν ικανοποιούνται. Μείνετε μακριά από την εχθρότητα και τη μνησικακία, την κτητικότητα και τη ζήλια, μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματική απομάκρυνση από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, ανταγωνίζεστε τους αγαπημένους σας, η επιθετικότητά σας δημιουργεί συγκρούσεις και απομάκρυνση. Ίσως κάποια προσφιλή σας πρόσωπα διεκδικήσουν την ελευθερία τους ή παραβιάσουν τα όρια και τους κανόνες που έχουν τεθεί. Τώρα γίνεστε ανυπόμονοι και θυμώνετε με το παραμικρό, διεκδικείτε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας στην ερωτική σας ζωή, αλλά και τα δικαιώματά σας στις συνεργασίες σας. Αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε την ψυχραιμία σας και δε σκεφτείτε ώριμα, θα κλονιστούν κάποιες σταθερές σχέσεις σας. Αν είστε μόνοι, προσέξτε την παρόρμησή σας να γίνετε πιεστικοί στο αντικείμενο του πόθου σας καθώς επίσης και τις επιλογές σας, θα έλκεστε από επιθετικούς και σκληρούς ερωτικούς συντρόφους.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, γίνεστε εγωιστές και κυριαρχικοί στην εργασία σας, ο θυμός σας θα μπορούσε να δημιουργήσει συγκρούσεις με τους συναδέλφους ή τους εργαζομένους σας. Ίσως επωμιστείτε πολλαπλές υποχρεώσεις και καθήκοντα στην εργασία σας, τα οποία με δυσκολία θα τα φέρετε εις πέρας. Θα υπάρξει έντονη κινητικότητα και δραστηριότητα στην καθημερινή σας ζωή, αλλά λόγω της ανυπομονησίας σας, θα νιώθετε άγχος και πίεση. Προσέξτε πιθανά λάθη στην εργασία σας εξαιτίας της βιασύνης σας. Μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι σωματικά και ψυχολογικά, έτσι φροντίστε να ξεκουράζεστε, διότι χωρίς επαρκή ανάπαυση μπορεί να υποφέρετε από πονοκεφάλους και σωματική καταπόνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, γίνεστε πιο τολμηροί και διεκδικητικοί στην αγάπη, προσεγγίζετε τους άλλους παράτολμα, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους. Αν είστε σε σχέση ή έχετε παιδιά, θα δημιουργηθούν συγκρουσιακές καταστάσεις εξαιτίας της ανάγκης σας να επιβληθείτε και να κυριαρχήσετε. Αποφύγετε οποιαδήποτε αυταρχική και κυριαρχική συμπεριφορά προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν δε θέλετε να τους αποξενώσετε. Αν είστε μόνοι, τα έντονα πάθη σας και ο ενθουσιασμός σας, σας οδηγούν στη δημιουργία μιας σεξουαλικής σχέσης, η οποία όμως δε θα έχει διάρκεια. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα και τα τυχερά παιχνίδια, καθώς δε θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ο τρόπος δράσης σας πηγάζει από τα συναισθήματά σας, ίσως ανακύψουν κάποια προβλήματα του παρελθόντος με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που σας εξωθούν στα άκρα. Οι σχέσεις σας με τα προσφιλή σας πρόσωπα και τον αγαπημένο σας, ιδιαίτερα αν συγκατοικείτε, δε θα είναι πολύ εγκάρδιες, αντίθετα τώρα γίνεστε επιθετικοί στην προσπάθειά σας να επιβάλετε τα δικά σας όρια και κανόνες. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποια προβλήματα με τους γονείς σας ή με κάποιο ακίνητό σας, τα οποία απαιτούν γρήγορη λύση. Από τη θετική πλευρά, ο κόκκινος πλανήτης σας χαρίζει θάρρος και τόλμη να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσής σας και κάποιες οικείες σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, γίνεστε επιθετικοί στην ομιλία σας, ίσως ακόμα και λίγο στενόμυαλοι, σε μια προσπάθεια να επιβάλετε τις ιδέες και τις απόψεις σας στους άλλους. Έχετε μεγάλη δύναμη να παίζετε με τις λέξεις και επιτίθεστε, αν κάποιος σας προσβάλει. Η προσπάθειά σας να επιβληθείτε κατά κάποιο τρόπο στα κοινωνικά δίκτυα, μπορεί να δημιουργήσει λεκτικές αντιπαραθέσεις και αρνητικά αποτελέσματα με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Ίσως δημιουργηθεί αντιπαλότητα με τα αδέλφια ή τους γείτονές σας ή δε λάβετε την ικανοποίηση που θέλετε σε ένα ταξίδι σας. Η παρορμητικότητά σας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εργασία σας ή με τους ανωτέρους σας, καθώς τώρα μιλάτε αλόγιστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, είστε ενεργητικοί και τολμηροί καθώς υπερασπίζεστε τα οικονομικά σας συμφέροντα, έτσι προσέξτε τις συγκρούσεις για λόγους οικονομικούς. Τώρα έχετε μια έντονη επιθυμία να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα και κάνετε προσπάθειες να απεξαρτηθείτε οικονομικά από τους άλλους. Ίσως έχετε τα κίνητρα να κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία ή να ρίξετε χρήματα στη δική σας επιχείρηση ή να κάνετε έναν οικονομικό διακανονισμό για τα χρέη σας. Τώρα σας ενδιαφέρει περισσότερο οι άλλοι να σας σέβονται και να αποδέχονται τις ικανότητές σας και την αξία σας, έτσι το χρήμα παίζει ρόλο στην εκτίμηση που σας δείχνουν οι ανώτεροι στην εργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, έχετε δύναμη και τόλμη να πετύχετε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, όλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας, τα ταλέντα σας και την αξία σας. Προωθείτε τους επαγγελματικούς στόχους σας, λαμβάνετε σεβασμό, εκτίμηση, ακόμα και φήμη για τη σκληρή δουλειά σας. Προσέξτε όμως την κυριαρχική και εγωιστική συμπεριφορά σας, καθώς μπορεί να απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που σας στηρίζουν στους στόχους σας. Μην περιφρονείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων, καθώς μπορεί να κάνετε κακή χρήση της δύναμής σας. Αν δεν έχετε ψυχραιμία και αυτοέλεγχο και επιβάλετε την εξουσία σας, δε θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας γίνεστε λιγότερο κοινωνικοί, ενώ η εσωστρέφειά σας, ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας και η ευαισθησία σας παρεμποδίζουν την εκπλήρωση των μεγάλων στόχων σας. Δε θα είστε τόσο ανοιχτοί και ειλικρινείς με τους γύρω σας, έτσι θα νιώθετε παρεξηγημένοι. Οι δράσεις σας επηρεάζονται έντονα από το παρελθόν σας και δε θέλετε να κάνετε γνωστούς τους επαγγελματικούς στόχους σας. Επιθυμείτε τώρα να κινήστε κρυφά ή αναζητάτε τη μοναξιά σας, για να ηρεμήσετε από το άγχος σας. Η μουσική και το νερό είναι οι σύμμαχοί σας στη γαλήνη της ψυχής σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και τη φαντασία σας, θα σας βοηθήσουν να δείτε με λογικό τρόπο τα πράγματα.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, κάποιοι φίλοι σας ίσως σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας ή κάνετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Τώρα δεν επιθυμείτε τη μοναχική ζωή, θέλετε να είστε με τους φίλους σας και κάνετε νέους μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Θέλετε να ακολουθήσετε αυτό που επιθυμείτε στη ζωή και ίσως ενταχθείτε σε μια κοινωνική ομάδα, που πρεσβεύει τις αξίες και τα ιδανικά σας. Αναζητάτε τώρα περισσότερο την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, δεν ανέχεστε οποιονδήποτε περιορισμό, κανόνες και όρια, καθώς έχετε την επιθυμία να κάνετε το δικό σας. Αφήνετε πίσω σας τις υποχρεώσεις σας, για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας.

ΠΗΓΗ: Ezwdia