Τα πράγματα φαίνεται να στρώνουν. Και οι καταστάσεις να μην εξελιχτούν όπως θέλουμε όσο να ΄ναι υπάρχουν ευκαιρίες άπειρες για να ξεχαστούμε! Οπότε who cares; Άφησε τη ροή των πραγμάτων να σε συνεπάρει!

ΚΡΙΟΣ: Άνοιξε λίγο τους ορίζοντές σου και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Κάνε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Ασχολήσου μόνο με τον σύντροφο σου!
ΤΑΥΡΟΣ: Το έχεις δει πιο χαλαρά αυτή τη περίοδο και κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν μόνο. Συνέχισε έτσι γιατί πάνω από όλα προέχει να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου!
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια και αναζητάς εμπειρίες που θα σου προσδώσουν suspence! Κάνεις ότι μπορείς στα επαγγελματικά σου θέματα, αλλά μην απογοήτευεσαι αν δεν αποδώσεις στο 100 %!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σου έχει σκαμπανεβάσματα αυτό το διάστημα. Μία είσαι down και την άλλη είσαι στα καλύτερά σου! Μια περίεργη περίοδος είναι θα περάσει!
ΛΕΩΝ: Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκες και πιέστηκες αυτό τον καιρό. Πάρε το χρόνο σου για να ξεφύγεις λίγο και να ανακτήσεις δυνάμεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα μπορεί να ακούσεις για επενδυτικές ευκαιρίες που δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Μήπως να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου;
ΖΥΓΟΣ: Νέες ευκαιρίες μπορεί να έρθουν στο δρόμο σου! Θα κάνεις νέους φίλους που θα μοιράζονται τις ίδιες πεποιθήσεις και ενδιαφέροντά με εσένα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλοί από τους στόχους σου είναι πιθανό να είναι πνευματικής φύσης. Ανακάλυψε ποιοι είναι και βρες τον τρόπο να τους υλοποιήσεις!
ΤΟΞΟΤΗΣ: Συναισθηματική τρικυμία νιώθεις σήμερα. Το γιατί θα το διαπιστώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια συζήτηση με κάποιον κοντινό σου θα σου αποβεί πολύ εποικοδομητική στο μέλλον.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Have fun! Αυτή είναι η φράση κλειδί για εσένα σήμερα! Απλά λίγο προσοχή στη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθείς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανάλαβε δράση σε θέματα που χρειάζονται την περισσότερη ενέργειά σου! Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για να τελειώσεις δουλειές, αγγαρείες πιο γρήγορα.
ΙΧΘΥΣ: Βρίσκοντας τη χαμένη ισορροπία σου πάλι σημαίνει ότι όλα πάνε καλά και τα θέματα σου είναι σε διαδικασία επίλυσης.