Τι είναι αυτό που σε απασχολεί; Τα οικονομικά σου, τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά; Ό,τι προέχει αυτό και πρέπει να κάνεις.

ΚΡΙΟΣ: Tα πράγματα είναι demi. Ασχολείσαι πιο πολύ με τα προσωπικά σου, από τα οποία και παίρνεις ενέργεια. Η δουλειά σου έχει γίνει πολύ κουραστική και γι΄αυτό και ξεδίνεις σε άλλα.
Tip: Βρες δημιουργικά πράγματα να κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είσαι για πολλά πολλά και θέλεις να δώσεις αυτό το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Μην ανησυχείς το μήνυμα ελήφθη. Όμως, είσαι σίγουρη γι΄αυτό;
Tip: Δεν ξέρεις τι θέλεις ρε φίλη. Γι΄αυτό μην κάνεις κινήσεις που μπορούν να διώξουν πρόσωπα από κοντά σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά σου είναι σε φάση περίεργη. Κρατήσου και μην κάνεις σπατάλες. Μόνο τα απαραίτητα.
Tip: Κάνε υπομονή, έρχονται ευκαιρίες στα εργασιακά θέματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι του τρελού. Δεν ξέρεις που να εστιάσεις. Ξέρεις κάτι; Κάνε αντίστροφη τακτική. Αφέσου στις εξελίξεις και μην δίνεις σημασία σε όλα.
Tip: Μείνε ουδέτερη και γίνε παρτάκι.

ΛΕΩΝ: Θέλεις να ξεφύγεις από όλους και από όλα. Και αυτό κάνεις. Δεν πιέζεσαι για κανέναν. Δίνεις extra βάση στην δουλειά σου και όλα γίνονται με τον δικό σου τρόπο.
Tip: Είναι να μην πάρεις κάτι απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθεις μια απελευθέρωση στα ξαφνικά και το εκμεταλλεύεσαι. Κάνεις πράγματα για τους άλλους και μετά δεν τους τα χτυπάς. Έτσι θα σε εκτιμήσουν περισσότερο οι δικοί σου άνθρωποι.
Tip: Φέρσου έξυπνα στις καταστάσεις!

ΖΥΓΟΣ: Κάνε κάτι για να σου αλλάξει η διάθεση. Βρες έναν τρόπο να ανανεωθείς και να διασκεδάσεις. Το μόνο που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι ο εαυτός σου.
Tip: Και να είσαι δίπλα σε φίλους που είστε στην ίδια φάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από πίεση. Γι΄αυτό και αναζητάς την ελευθερία σου. Kάνε ότι νομίζεις. Βάλε όρια στους γύρω σου.
Tip: Μην δίνεις δικαίωμα για σχολιασμό! Ξέρεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζήσε! Αυτό είναι το μότο της ημέρας. Αντίδρασε αυθόρμητα και μην σε νοιάζει τίποτα. Όλα είναι συναισθήματα και αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Πρέπει να το ξέρεις αυτό.
Tip: Μην σκέφτεσαι τα πράγματα τόσο πολύ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απομακρύνσου από τους τοξικούς ανθρώπους. Αυτό το διάστημα ειδικότερα, πρέπει να συναναστρέφεσαι με θετικούς ανθρώπους. Aν δεν είσαι εσύ καλά, τότε δεν θα μπορείς να βοηθήσεις κανέναν.
Tip: Κάνε ότι σε ευχαριστεί και βγες από την πλάνη που βρίσκεσαι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να προσέξεις πολύ πως θα χειριστείς τα πράγματα από εδώ και στο εξής. Ό,τι κάνεις θα πρέπει να το έχεις σκεφτεί εκατό φορές καλά, χωρίς υπεβολή.
Tip: Μην είσαι παρτάκι, δεν θα σε βγάλει πουθενά!

ΙΧΘΥΣ: Μείνε ουδέτερη στις εξελίξεις. Μην κάνεις τίποτα. Και μην ασχολείσαι με κανέναν. Ό,τι έρθει θα γίνει από μόνο του. Μην σε πιάνει η τρέλα να τα κάνεις όλα τώρα.
Tip: Τα άστρα θα σε επιβραβεύσουν για την υπομονή που έχεις δείξει έως τώρα στις καταστάσεις!