Ετοιμάζεσαι να πας στην κομμώτριά σου για μια αλλαγή αλλά δεν ξέρεις πως να κόψεις τα μαλλιά σου;

Τα άστρα έχουν την απάντηση και για αυτό και εμείς έχουμε τα tips για το κάθε ζώδιο…

Κριέ, αν υπάρχει κάτι που αγαπάς περισσότερο κι από τον εαυτό σου, αυτό είναι το μαλλί σου. Δεν σου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές και προτιμάς να τα έχεις ίσια μακριά χωρίς ιδιαίτερες τσαχπινιές.

Ταύρε, παρότι δεν είσαι και πολύ φίλος των καλλωπισμών σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαλλιά σου, τα θέλεις στην εντέλεια. Δεν σου πηγαίνουν τα εκκεντρικά χρώματα και για το κούρεμα προτίμησε ένα αυστηρό καρέ!

Δίδυμε, είσαι η γυναίκα που πειραματίζεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κάνεις συνέχεια. Οι υπερβολές δημιουργήθηκαν για εσένα οπότε… είτε αφήνεις τα μαλλιά σου μακριά είτε τα κόβεις a la garçon και τους σοκάρεις όλους!

Καρκίνε, σου αρέσουν τα μαλλιά σου έτσι όπως είναι και δεν αλλάζεις ούτε τρίχα τους. Λόγω της ρομαντικής σου φύσης, σου ταιριάζουν οι γήινες αποχρώσεις και οι χαλαρές μπούκλες.

Λιονταρίνα, η κόμη σου είναι η κορώνα σου ως βασίλισσα του ζωδιακού κύκλου. Σου πηγαίνουν τόσο τα μακριά μαλλιά όσο και τα κοντά. Αυτό που σίγουρα όμως λατρεύεις είναι τις girly ponytails.

Παρθένε, να σου θυμίσω ότι το κομμωτήριο δεν είναι μπαμπούλας. Πήγαινε που και που. Αυτό που θα σου πήγαινε, και θα μπορούσες κι εσύ να το υποστηρίξεις, είναι τα κλασικά ίσια μαλλιά που δε θα σε βάλουν και σε μεγάλα έξοδα.

Ζυγέ, ασπάζεσαι απόλυτα την φράση “κομμωτήριο δώσ’ της και παρ’ της την ψυχή!”. Είσαι εθισμένη με τη μόδα και αποζητάς κάθε τι μοντέρνο ακόμα και στα μαλλιά σου. Θα λατρέψεις τις χάλκινες αποχρώσεις και θα σου αρέσουν τα ασύμμετρα κουρέματα.

Σκορπιέ, όποια και να είναι η ηλικία σου, προτιμάς χτενίσματα που σε δείχνουν νεότερη. Τα ξανθά χρώματα είναι πάντα το φόρτε σου και το επιμελώς ατημέλητο χτένισμα στα μαλλιά σου σού πηγαίνει γάντι.

Τοξότη, άσε ξέρω! Δεν έχεις χρόνο για τέτοιες κουβέντες. Επειδή, όμως, Σάββατο βράδυ έρχεται και θα με χρειαστείς, σκέψου ότι οι πιο απλές επιλογές όπως π.χ. τα ίσια μαλλιά με έναν ελαφρύ κυματισμό στη φράντζα σου, πάντα γοητεύουν.

Αιγόκερε, έχεις το κουράγιο να ασχολείσαι ατελείωτες ώρες με τα μαλλιά σου. Είσαι γυναίκα που θα κάνεις τη διαφορά αλλά πάντα με στιλ. Οι έντονες ανταύγειες ή και η νέα τεχνική του painted (ανταύγειες που ξεκινάνε από τη μέση) θα σε γοητεύσει.

Υδροχόε, είσαι το ίδιο επιμελής με τον Αιγόκερω στα μαλλιά σου. Δεν επιτρέπεις καμία ατέλεια. Είσαι πρωτοπόρα σε ό,τι και αν κάνεις, γι’ αυτό και προτιμάς τα κοντά κουρέματα, και τα εκκεντρικά χρώματα στα μαλλιά σου.

Ιχθύ, παρότι είσαι από τους χαρακτήρες που θα μπορούσα εύκολα να χαρακτηρίσω τρυφερούς- γλυκούς, δεν αντέχεις τα μαλλιά σου να δίνουν την ίδια εντύπωση. Λατρεύεις το δυναμισμό που αποπνέουν οι σκληρές γραμμές, όπως το καρέ, και το υποστηρίζεις 100%.