Πάθη, έρωτες και οικονομικές συμφωνίες μας περιμένουν στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Ώρα να αρχίσετε να κάνετε εκκαθάριση του φιλικού κύκλου σας. Ο Άρης από τα τέλη του μήνα και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και σας ζητά να κατανοήσετε ποιοι είναι οι φίλοι σας και ποιοι οι εχθροί σας. Ποιοί σας στάθηκαν στα δύσκολα; Ποιοί απομακρύνθηκαν όταν ζητούσατε έναν ώμο για να κλάψετε; Παράλληλα, η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα σας κάνει το ερώτημα: Είστε νοσηρά προσκολλημένοι στο παρελθόν; Καιρός να επαναφέρετε την εσωτερική ηρεμία σας και να σταματήσετε να βασανίζεστε για μια αγάπη που δεν υπάρχει πια. Απλά δεν χρειάζεται να βιάζεστε να χαρίσετε την καρδιά σας. Πριν κάνετε κατάθεση ψυχής, πάρτε την έγκριση της διαίσθησής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Home sweet home; Καλά … όχι ακριβώς. Ο Άρης από τα τέλη του μήνα και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και θέτει στο προσκήνιο οικογενειακές καταστάσεις και ζητήματα ακινήτων. Αυτά τα ζητήματα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια επική αναμέτρηση με τον αγαπημένο σας, ιδιαίτερα αν συγκατοικείτε, καθώς η απρόβλεπτη, πεισματική και απαιτητική συμπεριφορά σας μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες συγκρούσεις. Ίσως ακόμα οι επαγγελματικές απαιτήσεις, οι προσωπικές σας ανάγκες και η οικογένεια σταθούν εμπόδιο στην ευτυχία σας. Πατήστε τα φρένα σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε, αργότερα θα μετανιώσετε. Θυμηθείτε επίσης ότι δεν χρειάζεται να λέτε «ναι» σε όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα η πειθώ και η διπλωματία είναι το ατού σας και δεν μπορείτε να μην εκφέρετε τη γνώμη σας, αλλά τώρα ο Άρης από τα τέλη του μήνα και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να αποσιωπήσετε την αλήθεια. Και με την πανσέληνο στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας γίνεστε απόλυτοι και δικτατορικοί, τα θέλετε όλα ή τίποτα. Αλλά η αλήθεια θα μπορούσε να βυθίσει το πλοίο της αγάπης, στην καλύτερη περίπτωση να δημιουργήσει μια μάχη η οποία εξελίσσεται σε πόλεμο. Σίγουρα θέλετε να είστε ειλικρινείς αλλά δεν χρειάζεται να σοκάρετε την αγάπη σας. Να είστε επίσης προσεκτικοί ως προς το τι υπόσχεστε και τι πιστεύετε. Συγκεχυμένα μηνύματα, υπερβολές και παραπλανητικές πληροφορίες θα μπορούσαν να σας αποπροσανατολίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σχέση σας θα μπορούσε να φθάσει σε ένα σημαντικό σημείο καμπής καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Δραστηριοποιήστε προς την ανάπτυξη, επιθυμείτε να γίνετε ένα με τον αγαπημένο σας, σκέφτεστε ακόμα και να βάλετε δαχτυλίδι. Αν είχατε προσπαθήσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, τώρα απολαμβάνετε τους καρπούς του μόχθου σας. Αλλά είστε έτοιμοι και οι δύο να κάνετε αυτό το τολμηρό βήμα; Ο Άρης από τα τέλη του μήνα και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο διερευνητικό όγδοο οίκο σας και σας δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις. Η ανάγκη σας για οικειότητα συγκρούεται με την επιθυμία σας για ελευθερία, έτσι κάντε μια παύση. Κάντε τους απαραίτητους ελέγχους πριν δεσμευτείτε, διαφορετικά αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει ειλικρίνεια, φύγετε μακριά.

ΛΕΩΝ

Είστε γενναιόδωροι και έχετε συμβιβαστικό πνεύμα, και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τα μέσα του μήνα δεν μπορεί παρά να τονίσει την εγκαρδιότητά σας και την χαρούμενη φύση σας. Αλλά να είστε προσεκτικοί: Ο Άρης από τα τέλη του μήνα και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και δημιουργεί ανταγωνιστικές καταστάσεις εξαιτίας του εγωισμού και της αλαζονείας σας που πηγάζουν από ανεπίλυτα ζητήματα του παρελθόντος. Γίνεστε επαναστατικοί, οι αξίες και τα ιδανικά σας συγκρούονται και κανείς δεν είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί. Το μήλο της έριδος θα μπορούσε να είναι μια ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ή ένα e-mail. Έχετε μια σχέση που δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει; Ίσως τελικά βρείτε τρόπους να συμβιβαστείτε, διαφορετικά ψάξτε μια εντελώς νέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην κλείνεστε στο σπίτι σας, βγείτε έξω και γιορτάστε την αγάπη! Η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και φέρνει στο προσκήνιο το κρυμμένο πάθος σας και το ρομαντισμό σας. Μια σχέση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πιο στέρεο και σοβαρό ή θα μπορούσατε ακόμη και να έχετε ειδήσεις εγκυμοσύνης. Αν ακόμα ψάχνετε την αγάπη, το φεγγάρι σας κάνει την κλήτευση να ρισκάρετε. Στο πλαίσιο αυτής της παρούσας πανσελήνου, θα λάμπετε, θα έχετε την προσοχή, θα αισθανθείτε στα καλύτερά σας. Μην εκπλαγείτε αν έχετε πλήθος θαυμαστών όπου κι αν βρεθείτε. Απλά επιλέξτε με σύνεση. Παράλληλα, η Αφροδίτη το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα βρίσκεται στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να αναγνωρίσετε τις καλές πράξεις του αγαπημένου σας και να αφεθείτε στην αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Καταστάσεις του παρελθόντος στροβιλίζουν έντονα στο μυαλό σας, δεν είστε σίγουροι αν πρέπει να πείτε το «ναι» σε αυτή την παλιά αγάπη καθώς ο Άρης από τα τέλη του μήνα και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ή, μπορεί να τολμήσετε να εγκαταλείψετε ένα μονοπάτι για να ακολουθήσετε ένα άλλο. Απλά δεν θα κερδίσετε εύκολα αυτό που θέλετε. Οι απρόβλεπτες ενέργειές σας και οι παρορμήσεις σας, σε συνδυασμό με την επιρροή της πανσελήνου στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν πίεση και άγχος. Το σπίτι σας, η οικογένειά σας, ο αγαπημένος σας, όλοι ανταγωνίζονται για την προσοχή σας. Αν δεν θέσετε προτεραιότητες ξαφνικά θα βρεθείτε εκτός ισορροπίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βαθιές και σοβαρές σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Θέλετε να ζήσετε το πάθος και την οικειότητα, να γίνετε «ένα» με τον αγαπημένο σας, αλλά μην είστε παράτολμοι και παρορμητικοί! Ο Άρης από τα τέλη του μήνα και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον οικείο τέταρτο οίκο σας, και θα μπορούσε να σας βάλει στον κακό πειρασμό να κάνετε πάρα πολλές αλλαγές ταυτόχρονα. Μην αφήσετε τις απαιτήσεις του αγαπημένου σας να παρεμβαίνουν αρνητικά στην ψυχική σας ηρεμία και κυρίως μην παίζετε επικίνδυνα παιχνίδια.  Αν σκέφτεστε μια μετακίνηση ή να συγκατοικήσετε, δώστε αναβολή. Το πιο σημαντικό; Βρείτε το θάρρος να απελευθερωθείτε από το ζοφερό παρελθόν, στην πραγματικότητα, αυτό είναι που σας πνίγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σχέση σας είναι το κύριο μέλημά σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε τα πράγματα επίσημα με την αγάπη σας; Ή να ξεκινήσετε μια σε βάθος αναζήτηση της αδελφής ψυχής; Μπορεί να είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε τη ζωή σας, αλλά μην το πιέζετε. Ο Άρης από τα τέλη του μήνα και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο νοητικό τρίτο οίκο σας και σας ζητά να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας και τις εκάστοτε ερωτικές γνωριμίες σας, να βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι σας, οι αξίες και οι πεποιθήσεις σας εναρμονίζονται. Αν βιαστείτε από τον ενθουσιασμό σας να κάνετε μεγάλες αλλαγές, ακόμα και αν αυτές φαίνονται τώρα θετικές, αργότερα θα βαρεθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκοπός σας είναι η καριέρα σας και οι μεγάλες φιλοδοξίες σας και η πανσέληνος στο ζώδιό σας θα μπορούσε να σας κάνει να ζήσετε μια μεγάλη νίκη, να γιορτάσετε μια  επιτυχία σας. Αλλά τι γίνεται με την αγάπη σας; Έχετε κοινές αξίες και ιδανικά; Ο καθένας σας συνεισφέρει ισότιμα οικονομικά; Ο Άρης από τα τέλη του μήνα και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας ζητά να αποσαφηνίσετε αν νιώθετε συναισθηματική και  οικονομική ασφάλεια στη σχέση σας. Επίσης σκεφτείτε το πορτοφόλι σας: Τυχερά παιχνίδια, επικίνδυνες επενδύσεις ή απλά απρόβλεπτα έξοδα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν διχόνοια μεταξύ σας ή μπορεί να μπείτε στον κακό πειρασμό να ξοδέψετε, έτσι … από αντίδραση. Μην κάνετε παράτολμες ενέργειες, εξάλλου το μεθοδικό ζώδιό σας ξέρει καλύτερα από όλους την εγκράτεια και την υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βλέπετε το ουράνιο τόξο! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και φωτίζει την καρδιά σας, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, θέλετε να είστε συνεχώς με τον αγαπημένο σας. Δυστυχώς όμως, αυτή η λαμπρή στιγμή δεν θα είναι χωρίς δράμα. Ο Άρης από τα τέλη του μήνα και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας κι εσείς βρίσκεστε μπλεγμένοι σε μια εσωτερική αναμέτρηση με το εγώ σας. Γίνεστε επίμονοι και δικτατορικοί, λέτε «ναι» ενώ θέλετε να πείτε «όχι» και το αντίστροφο. Η ωμή ειλικρίνειά σας θα μπορούσε να ξεσηκώσει συγκρούσεις και να δημιουργήσει χάος,  που πραγματικά δεν χρειάζεται. Θα μπορούσατε άθελά σας να προσβάλλετε το πρόσωπο που αγαπάτε ή να αποκαλύψετε πληροφορίες που προορίζοταν να μείνουν στο σκοτάδι. Μην κάνετε πολλές ερωτήσεις, δεν θα πάρετε απαντήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Αφήστε να φύγουν οι ζοφερές αναμνήσεις! Ο Άρης από τα τέλη του μήνα και μέχρι τα μέσα του Αυγούστου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας και σας ζητά να απελευθερωθείτε από την ουτοπία σας καθώς αποκαλύπτει κάποιες αρνητικές καταστάσεις που σας είχαν σύρει προς τα κάτω, ζητώντας σας να δώσετε ένα τέλος. Δυστυχώς δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσετε, ανταγωνίζεστε με τον ίδιο σας τον εαυτό και τις εσωτερικές συγκρούσεις σας, επαναστατείτε στην αλήθεια. Μπορεί ακόμα να νιώθετε προσκολλημένοι σε μια «τοξική» σχέση, υποστηρίζοντας τα δικά σας και ζώντας σε ένα ψέμα. Ρωτήστε τον εαυτό σας, αυτό το οδυνηρό μοτίβο σε τι σας εξυπηρετεί; Μήπως σας προστατεύει επειδή είστε δειλοί να πάρετε ρίσκα στη ζωή!

Πηγή: Ezwdia.gr