Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που δεχόμουν στην ραδιοφωνική μου εκπομπή, προερχόταν από πραγματικά αξιόλογα παλικάρια, τα οποία ενώ ήταν σε θέση να προσεγγίσουν με σχετική ευκολία γυναίκες και να κλείσουν ραντεβού, το έβρισκαν σχεδόν αδύνατο να καθοδηγήσουν την βραδιά με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταλήξει στο παθιασμένο και αχαλίνωτο σεξ που επιθυμούσαν. Αρκετοί εξ’ αυτών μάλιστα, κατέληγαν στην πλέον επονείδιστη θέση του «Φιλαράκου», φορτωμένοι τη βαριά και ντροπιαστική μυλόπετρα του «Σίγουρα, πιστεύω πως είναι πολύ ωραίος, αλλά θα πρέπει να τον γνωρίσεις καλύτερα για να δεις αν σου ταιριάζει» και άλλων μπανάλ παραδοχών συντριβής.

Ευτυχώς, υπάρχει μια ιδιαίτερα απλή μέθοδος η οποία θα σώσει κάθε επίδοξο Καζανόβα από τέτοια ρεζιλίκια.Προσοχή : H Μέθοδος απευθύνεται αποκλειστικά σε άνδρες οι οποίοι συνειδητά επιλέγουν την Οδό της Απωλείας και βαδίζουν γενναία, γνωρίζοντας πως όσα ροδοπέταλα και αν έχει στην αρχή, το τέλος θα είναι σκληρό και μοναχικό. Αγαπούληδες, έλα-σπίτι-μου-να-σου-μαγειρέψω-και-να-το-ανεβάσουμε-στο-Ίνσταγκραμ και σχεσάκηδες καριέρας αν και μπορεί να γευτούν τα βραχυπρόθεσμα οφέλη της Μεθόδου, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα σαμποτάρουν τον εαυτό τους ανεπανόρθωτα κάπου στην πορεία.

Οι περισσότεροι άντρες παγιδεύονται σε ένα εξευτελιστικό loop Ντροπής/Καληνυχτακισμού επειδή δεν έχουν το σθένος να πουν ξεκάθαρα σε μια γυναίκα τί επιθυμούν πραγματικά από εκείνη και στη συνέχεια, να υποστηρίξουν αυτή τους την δήλωση, με τη συμπεριφορά τους. Αντίθετα, σαν φοβισμένες μυξοπαρθένες «κάνουν υπομονή» μέχρις ότου πετύχουν την εκλεκτή της καρδιάς τους «σε ευαίσθητη φάση» και καταφέρουν να τρυπώσουν λαθραία στο κρεβάτι της, σε μια επαίσχυντη παρωδία ρομαντικού έρωτα.

Όταν γνωρίζεις μια γυναίκα την οποία ξέρεις πως θέλεις στο κρεβάτι σου, απαγορεύεται ρητά να ξηγηθείς χαμηλό προφίλ, αγαπούλης ή σεξουαλικά μη-απειλητικός. Προφανώς, δεν θα την προσεγγίσεις ως τράγος σε έξαψη, μπεμπερίζοντας και χοροπηδώντας γύρω τριγύρω (αν και αυτή είναι μια πανέμορφη εικόνα, ενός καλύτερου κόσμου) αλλά κάθε σου επαφή μαζί της, θα πρέπει να αφήνει το εξής, απλούστατο μήνυμα: «Σε θέλω και θα σε κάνω δική μου

Εάν η χημεία είναι αμφίδρομη, θα βγείτε μαζί, θα έρθει το πρώτο φιλί και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, όπως γίνεται από την αρχή της καταγεγραμμένης ιστορίας. Εάν παρ’ ελπίδα βιώσεις την Ολυμπιακή Αποτυχία του να σκύβεις για φιλί και η κοπέλα να σου ξεφεύγει με τριπλό άξελ και διπλή προσποίηση στα δεξιά, χρεώνεσαι παλικαρίσια την ήττα σου. Όταν επιστρέψεις στην σπηλιά σου, βάζεις ποτό και αναλύεις τί λαμπρές μαλακίες έκανες προκειμένου να χάσεις κάτι σίγουρο μέσα από τα χέρια σου.

Δεν επιδιώκεις περαιτέρω ραντεβού με την ίδια κοπέλα αν και παραμένεις απολύτως κοινωνικός, χαλαρός και ευχάριστος, καθώς η αρραγής βιτρίνα της επιτυχίας είναι εκείνη που εν καιρώ, οδηγεί στην πραγματική επιτυχία.

Και αν έχεις γεννηθεί μετά το 1990 και η θέα μιας ολοκληρωμένης παραγράφου σε γεμίζει πρωτόγνωρο τρόμο (ελληνιστί, TL;DR) κράτησε αυτό : Να είσαι ειλικρινής ως προς το μοχθηρό των προθέσεών του, να αναλαμβάνεις την ευθύνη για τις αποτυχίες σου και να μην επιστρέφεις ποτέ σε πεδία χαμένων μαχών.

Περισσότερη Μαύρη Μαγεία Στο Κρεβάτι την επόμενη εβδομάδα, προς ώρας εύχομαι μόνο επιτυχίες και συνεχίζετε να στέλνετε τις απορίες σας στο e-mail της στήλης.