Αυτά τα μαλλιά μας… Αχ, αυτά τα μαλλιά μας… Φτιάξε καφέ να στα πω! Εγώ, που λες, έχω περίεργα μαλλιά! Με ταλαιπωρούν στο να τα ισιώσω ή να τα κάνω μπούκλες. Έχω πυκνά μαλλιά και φριζάρουν. Ο χρόνος μου ελάχιστος για να ασχοληθώ.

Ωστόσο, φίλες μου, έχω κάνει μια ανακάλυψη η οποία με έχει σώσει. Μαλλί κομμωτηρίου σε ελάχιστο χρόνο, από την άνεση του σπιτιού μου. Καλέ και βέβαια θα το μοιραστώ το «μυστικό» μου. Λέγεται, SteamPod 3.0! Ναι ναι, το γνωστό και αγαπημένο σε όλους μας, σε εξελιγμένη μορφή όμως!

Το SteamPod 3.0 λοιπόν, είναι η 3η γενιά του αρχικού, πατενταρισμένου επαγγελματικού εργαλείου styling με ατμό της L’Oréal Professionnel.

Αν σου άρεσε το SteamPod 2.0, τότε θα λατρέψεις το SteamPod 3.0.

1. Χάρη στον πιο ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό του, κάνει το styling των μαλλιών πιο εύκολο από ποτέ.
2. Με ακόμα πιο μακρύ καλώδιο που περιστρέφεται 360°, το εργαλείο αυτό προσφέρει εξαιρετική ευελιξία διευκολύνοντας τη δημιουργία κυματισμών.
3. Επιπλέον, το νέο ενσωματωμένο δοχείο νερού το καθιστά εύκολο στη χρήση και ιδανικό για ταξίδια.

Δημιουργήστε το look που θέλεις σε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Τώρα, ακόμα πιο αποτελεσματικό:

2x πιο γρήγορο*, 2x πιο λείο αποτέλεσμα*: ο ιδανικός σύμμαχος ομορφιάς, για εύκολο και γρήγορο styling ακόμα και στα πιο ατίθασα μαλλιά.

• 78% λιγότερη ευαισθητοποίηση των μαλλιών**. Βέλτιστη προστασία της τρίχας*.

• Περισσότερη πειθαρχία και μαλλιά με φυσική κίνηση.

• Προστασία του χρώματος και ασύγκριτη λάμψη.

Πώς χρησιμοποιείται;

1. Γέμισε το δοχείο νερού με απιονισμένο νερό.
2. Επέλεξε θερμοκρασία ανάλογα με τον τύπο μαλλιών. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς πολύ υψηλές θερμοκρασίες: το SteamPod εξασφαλίζει πιο αποτελεσματικό ίσιωμα και περισσότερη πειθαρχία σε θερμοκρασία 50° χαμηλότερη από εκείνη των κοινών ισιωτικών*.
3. Τοποθέτησε κάθε τούφα μαλλιών ανάμεσα στις πλάκες, και βεβαιώσου ότι τα βέλη δείχνουν προς τα κάτω. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, φρόντισε να μετακινείς το εργαλείο με αργές κινήσεις.

Για να ενισχύσεις μάλιστα τα οφέλη περιποίησης, σου συνιστούμε να χρησιμοποιείς το SteamPod 3.0 σε συνδυασμό με τα προϊόντα SteamPod που προτείνουν οι κομμωτές της L’Oréal Professionnel.

Το πρόγραμμα SteamPod εξασφαλίζει βέλτιστη προστασία της τρίχας, έλεγχο του φριζαρίσματος μέχρι και για 24 ώρες, και μέγιστη λείανση για μαλλιά απαλά και λαμπερά, με φυσική κίνηση.

• Steam-Activated Cream για κανονικά έως χονδρά / ευαισθητοποιημένα μαλλιά.
• Steam-Activated Milk για λεπτά μαλλιά.
• Ends-Protecting Serum για κάθε τύπο μαλλιών, σαν τελευταίο βήμα μετά τη χρήση του SteamPod.

Και αν δεν ξέρεις τι χτένισμα θα ήθελες να κάνεις, μπορείς να τα δοκιμάσεις όλα όσα σου αρέσουν, με το SteamPod 3.0.


• Ευελιξία & πολλά διαφορετικά looks, για κάθε τύπο μαλλιών.
• Λεία & λαμπερά μαλλιά, S-Waves, 2-Wave, αποτέλεσμα όπως με το πιστολάκι, Hollywood Waves, ή ακόμα και γρήγορο φρεσκάρισμα για ενίσχυση του όγκου & αποτέλεσμα “σαν να έφυγες μόλις από το κομμωτήριο”.
• Λάμψη, απαλότητα & βελούδινο φινίρισμα, για κάθε look.

Δεν μπορείς να πεις… Σου φτιάξαμε την μέρα με την L’Oréal Professionnel!