Καμία νέα χρονιά δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς ένα σημειωματάριο της προκοπής. Και το λέω εγώ, που είμαι εκ φύσεως ανοργάνωτη και θέλω να είναι όλα γραμμένα, μαζεμένα και τακτοποιημένα. Τα πιο cool σημειωματάριο λοιπόν, αλλά και πολλά –μα πάρα πολλά- ακόμα σε περιμένουν σε ένα κατάστημα!

Στα καταστήματα Public θα βρεις ολοκληρωμένες προτάσεις για όλα όσα σίγουρα θα χρειαστείς. Γόμες, μολύβια, στυλό, post it σε απίστευτα χρώματα και σχέδια, ξύστρες, μπογιές και πολλά ακόμα.

stylo-diarkeias-moses-slim-1-temahio-1000-1152815
Στυλό Moses

memo-pad-ballon-kikkerland-1000-1164713
Memo Kikkerland

simeiomatario-go-stationery-colour-block-mono-black-and-white-stripe-extra-large-1000-1178244
Σημειωματάριο Go Stationery

Τίποτα όμως δεν σταματά εδώ. Αφού τα Public έχουν φέρει για εσένα τις καλύτερες εταιρείες για την καλύτερη ποιότητα. Μπορείς να βρεις, την πολυβραβευμένη Δανέζικη εταιρεία Design Letters, με τα ασπρόμαυρα σημειωματάρια της. Την Ολλανδική εταιρεία Kikkerland, που αν δεις κάποια post – it της μοιάζουν με origami. Την Go Stationery η οποία φημίζεται τόσο για τα σημειωματάρια της αφού έχει σχέδια πουά, με ρίγες, όσο και για το βρετανικό στιλ των προϊόντων της, την ιταλική Legami, που χαρακτηρίζεται για τα funky στυλό της. Την γερμανική Artebene, με τα υπέροχα μπλοκάκια σε σχήμα διάφορων ζώων. Την Moses που έχει απίστευτους μαγνητικούς σελιδοδείκτες σε πολλά σχέδια, μέχρι και σε cupcakes. Kαι φυσικά τις κλασσικές εταιρείες όπως Moleskine, Paperblanks, Filofax και Letts που έχουν πιο κλασσικά σημειωματάρια.

magnitikos-selidodeiktis-moses-capcakes-1000-1152819
Σελιδοδείκτες Moses

harakas-aytokinito-kikkerland-1000-1164717
Χάρακας Kikkerland
Και να είσαι σίγουρη πως με μια επίσκεψη στα Public, το γραφείο σου δεν θα είναι ποτέ ξανά βαρετό! Εμείς λατρέψαμε τις ξύστρες με τα πρωτότυπα logos και τα neon χρώματα, τα post it σε κουβάρι, τα στυλό με τα mix and match καπάκια, τους χάρακες που κάλλιστα λειτουργούν και ως διακοσμητικό γραφείου, τους μοναδικούς σελιδοδείκτες με τα cupcakes και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Και ακόμα περισσότερα!

simeiomatario-go-stationery-shimmer-large-gold-polka-taupe-large-1000-1178249
Σημειωματάριο Go Stationery

Ενώ οι τιμές θα μας μάγεψαν. Βρήκαμε μολύβια από 0,09, στυλό από 0,25, τετράδιο σπιράλ δυο θεμάτων από 1,98 και γόμες από 0,29.

Για να μην παραλείψεις λοιπόν τίποτα αλλά και για να έχεις όλα όσα θέλεις στην καλύτερη ποιότητα, κατευθύνσου σε ένα κατάστημα public.

Και προς Θεού, φεύγοντας μην ξεχάσεις τα σημειωματάρια σου!