Μια εύκολη χωρίς ψήσιμο συνταγή για τούρτα  με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου ικανή να εντυπωσιάσει τους μικρούς παιδικούς ουρανίσκους.

 

Υλικά

18 μπισκότα Oreo

3 κουταλιές βούτυρο, λιωμένο

340γρ τυρί κρέμα

¼ φλιτζάνι ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας κρύο γάλα

226γρ σαντιγί

133γρ κρέμα βανίλια

2 φλιτζάνια κρύο γάλα

Χρώματα ζαχαροπλαστικής

Πολύχρωμη τρούφα

 

Εκτέλεση

Τρίβουμε καλά τα oreo καις τη συνέχεια τα ανακατεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα πιέζουμε τη βάση με τα μπισκότα και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Σε ένα μπολ χτυπάμε το τυρί κρέμα μαζί με τις 2 κουταλιές της σούπας γάλα και τη ζάχαρη και μια κούπα σαντιγί. Διαχωρίζουμε το μείγμα στη μέση και στο ένα μπολ χρησιμοποιούμε μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής ενώ στο άλλο μωβ. Απλώνουμε το μπλε μείγμα πάνω από τη κρούστα και στη συνέχεια το μωβ πάνω από το μπλε ενώ αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Ανακατεύουμε τη στιγμιαία κρέμα βανίλιας με 2 κούπες γάλα και προσθέτουμε ένα φλιτζάνι ακόμα. Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο μπολ και προσθέτουμε στο ένα μείγμα ροζ και στο άλλο κίτρινο. Απλώνουμε το κίτρινο στρώμα πάνω από τη τούρτα και στη συνέχεια το ροζ. Καλύπτουμε με ζελατίνα και αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες. Πασπαλίζουμε με πολύχρωμη τρούφα και σαντιγί και σερβίρουμε.