Οι ακτινοβολίες UV είναι αρκετά επικίνδυνες και φαντάζομαι αυτό είναι κάτι που το ξέρεις. Δυστυχώς κάθε χρόνο διαγιγνώκονται πάνω από 200.000 νέα κρούσματα σε όλο τον κόσμο. Και αν μάλιστα αντιληφθείς ότι ο καρκίνος του δέρματος αντιστοιχεί με το 1/3 όλων των τύπων καρκίνων τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις πως πρέπει να προστατέψεις τις ελιές σου το καλοκαίρι. Σε μόλις 3 βήματα θα καταφέρεις να γίνεις expert στο πως να προστατεύσεις τις ελιές σου και να περάσεις ένα ξεγνοιαστο καλοκαίρι.

Βήμα 1

Skin Checker: Έλεγξε τις ελιές σου και τις ελιές των αγαπημένων σου! Η πρωτοβουλία της La RochePosay που μπορεί να σώσει ζωές, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να «αυτό-εξεταστούν»:

Το 90% των καρκίνων του δέρματος είναι θεραπεύσιμοι, αν ανιχνευθούν εγκαίρως. Γι’ αυτό, από το 2001, η La Roche-Posay υποστηρίζει τον έλεγχο των ελιών, συνεργάζεται με δερματολόγους και προτρέπει τον κάθε ένα από εμάς να ελέγξει τις ελιές του. Μέχρι σήμερα, πάνω από110 εκατομμύρια Skin Checkers έχουν αναλάβει τη δέσμευση!Αν νοιάζεσαι για κάποιον, έλεγξε τις ελιές του: οι άνθρωποι είναι πιθανότερο να κάνουν πράξη τον έλεγχο των ελιών, αν αυτό αφορά κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο παρά μονάχα τον εαυτό τους. Έτσι, η μάρκα δημιούργησε εξειδικευμένες συμβουλές και υλικό, για να βοηθήσει τους ανθρώπους να μάθουν πώς να ελέγχουν τις ελιές τόσο των άλλων όσο και τις δικές τους.

Βήμα 2

Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τύπο δέρματος και τον δικό του τρόπο ζωής. Έτσι, χρειάζεται εξατομικευμένη αντιηλιακή φροντίδα. Γι’ αυτό, η La Roche-Posay έχει ως στόχο να δημιουργεί τα πιο προηγμένα, πρακτικά και ευχάριστα στη χρήση προϊόντα, με υφές και μορφές που προσφέρουν μια λύση σε όλους.

Η προστασία XL Protect της La Roche-Posay για κάθε τύπο δέρματος, αποτελείται από ένα μείγμα συνεργιστικών φίλτρων, για ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στις ακτίνες UVB και UVA, ακόμα και τις μακρές UVA, με εξαιρετική φωτοσταθερότητα κάτω από τον ήλιο. Τα φίλτρα αυτά συνδυάζονται με ένα αντιοξειδωτικό σύμπλοκο συστατικών όπως το Ιαματικό Νερό, η Βιταμίνη Ε και η Βαϊκαλίνη, για έξτρα προστασία ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες περιβάλλοντος: τη ρύπανση, την υπέρυθρη ακτινοβολία.

Βήμα 3

Όλοι μπορούμε να μάθουμε να προστατεύουμε το δέρμα μας και το δέρμα των αγαπημένων μας προσώπων από τον ήλιο! Η La Roche-Posay, παρουσιάζει την τεχνολογική καινοτομία, My UV Patch!
Πρόκειται για ένα wearable gadget που φτιάχτηκε στα μέτρα της σύγχρονης ζωής και υπόσχεται να αλλάξει προς το καλύτερο τις συνήθειες προστασίας από τον ήλιο, ενθαρρύνοντας την ασφαλή συμπεριφορά, κυρίως για ανθρώπους που είναι εκτεθειμένοι στον ήλιο το μεγάλο μέρος της ημέρας τους!

Η φιλοδοξία της La Roche-Posay για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και την ασφαλή συμπεριφορά διευρύνεται, ώστε να εκπαιδευτούν ακόμα περισσότεροι, αλλά και οι πιο ευάλωτοι όπως τα παιδιά, αφού η εφαρμογή έχει και παιδικό προφίλ.

Η εταιρεία La Roche – Posay δημιούργησε μια νέα καμπάνια που στόχος είναι να σου μάθει πόσο σημαντικό είναι να προσέχεις όχι μόνο εσένα αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάς.