Δουλειά, άγχος και ατελείωτα deadlines! Έτσι λοιπόν, η πρόσκληση για ένα υπέροχο ταξίδι στη Μάνη παρέα με 4 ακόμα bloggers και άλλες 5 influencers ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί! Με τη πρόσκληση να είναι ξεκάθαρη από την αρχή: Θάλασσα, Ήλιος, Μαγιό, Ελληνικό καλοκαίρι, Μάνη ξεκινήσαμε για ένα μοναδικό διήμερο!

Capture

Ξεκινώντας νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας μέσα στο Calzedonia van είχαμε μόνο ένα στόχο, να γεμίσουμε με χρώμα την πανέμορφη Μάνη! Τα ατελείωτα γέλια μας ήταν μόνο η αρχή για να είμαστε σίγουρες πως θα περάσουμε υπέροχα τις επόμενες δύο μέρες!

Capture

Το προσωπικό στο υπέροχο ξενοδοχείο Πέτρα και Φως Hotel & Spa μας υποδέχθηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο! Η πέτρα κυριαρχεί φυσικά στο ξενοδοχείο δένοντας αρμονικά με το υπόλοιπο περιβάλλον της Μάνης. Από την άλλη το φως και ο ήλιος κάνει τις πέτρες να λάμπει.

Capture

Από το χώρο δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η πισίνα αλλά και οι εντυπωσιακές σουίτες. Λίγο πριν τις πρώτες βουτιές στη πισίνα, πολύχρωμα μαγιό ξεπήδησαν από τις βαλίτσες και το ξενοδοχείο πήρε ζωή.

Capture

Κάθε ένα από τα 5 κορίτσια φόρεσε ένα από τα 5 fashion μονοχρωματικά Indonesia Bikini: Juicy Fuchsia για τη ρομαντική Νικολέττα, Light Blue για την πανέμορφη Βασιλική, Blue Lagoon για την εντυπωσιακή Μαρία, Savana Green για τη περιπετειώδη Κλειώ και Hawaiian Red για τη δυναμική Rachel.

Capture

Ο σεφ του εστιατορίου Ανερούσα, Γιώργος Χωραΐτης εμπνέεται από τα χρώματα των μαγιό και δημιουργεί για κάθε κορίτσι το δικό του μοναδικό κοκτέιλ που ταιριάζει άψογα με το εκάστοτε μαγιό. Είναι να μην την ερωτευτείς τη Μάνη;

Capture

Διάφανα νερά και βότσαλο για ατελείωτες πριβέ βουτιές, μάλλον κάπως έτσι θα μπορούσα να περιγράψω τη παραλία Αλύπα! Τι και αν το κινητό δεν έχει σήμα, πλέον είμαι μακριά από το άγχος της δουλειάς και τα deadlines οπως είπα και στην αρχή… αλλά τι σημασία έχει, οι πυργίσκοι γύρω από τη παραλία μου έχουν κλέψει ήδη τη καρδιά.

Capture

 

Από τη Μάνη δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε αν δεν επισκεπτόμασταν το γραφικό Λιμένι με τα πανέμορφα σοκάκια του. Το πανέμορφο παραθαλάσσιο Λιμένι θεωρείται το στολίδι της Μάνης και όχι άδικα.

Capture

Σειρά έχει η beachwear συλλογή για τις διάσημες influencers. Πανέμορφα φορέματα δένουν αρμονικά με τα πετρόκτιστα σπιτάκια και εμείς ήδη πρέπει να πάρουμε δυστυχώς το δρόμο της επιστροφής!

Capture

Όχι για πολύ όμως, γιατί σε λίγο καιρό που αρχίζουν οι διακοπές θα έχουμε τη δική μας συμμορία με τις κολλητές και που ξέρεις, μπορεί να κάνουμε μια ακόμη βόλτα στη πανέμορφη Μάνη!

Capture