Για πρώτη φορά, ο Giorgio Armani παρουσιάζει τη συλλογή Cruise με μια διαφορετική εντυπωσιακή πασαρέλα. Επέλεξε σαν πόλη το Τόκιο και πήρε έμπνευση από τον Ιαπωνικό πολιτισμό. Οι καθαρές και ζωντανές γραμμές δίνουν έμπνευση δημιουργώντας όχι μόνο πρωτότυπα ρούχα αλλά και εντυπωσιακά μακιγιάζ με σεβασμό πάντα στη παράδοση. Αντέγραψε το μακιγιάζ και λάμψε και εσύ σε κάθε σου εμφάνιση.

Capture

Πρόσωπο

Ξεκίνα ενυδατώνοντας το πρόσωπο σου χρησιμοποιώντας το Crema Nera Supreme Revision Cream Light Texture στη συνέχεια εφάρμοσε το Fluid Master Primer. Σειρά έχει το Power Fabric Foundation για να καλύψεις τυχόν γυαλάδες στο δέρμα σου.

Μάτια

Τόνισε ελαφρώς τα φρύδια σου με το Eye & Brow Maestro για να τα τονίσεις περισσότερο. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το μαύρο Smooth Silk Eye Pencil τράβηξε μια ευθεία γραμμή πάνω από το μάτι μέχρι την εξωτερική γωνιά. Τέλος, πρόσθεσε λίγη μαύρη σκιά από την παλέτα Eye Quattro Eyeshadow Palette.  Από την κάτω πλευρά κάνε επίσης μια ευθεία γραμμή με το μολύβι που θα συναντήσει την εξωτερική γραμμή που έφτιαξες παραπάνω.

 

Χείλη

Χρησιμοποίησε το Lip Color Lip Maestro Dolci όχι μόνο στα χείλη αλλά και στα μάγουλα