Αυτήν την εποχή που γρίπη και κορονοϊός σαρώνουν, ένα είναι το πιο σημαντικό μέτρο πρόληψης: το να πλένουμε τα χέρια μας. Σας βρήκαμε τα παρακάτω ελληνικά σαπούνια που όχι μόνο συμβάλλουν στην υγιεινή μας αλλά είναι και καλλυντικά. Περιποιούνται το δέρμα και το ενυδατώνουν ενώ ταυτόχρονα το αφήνουν καθαρό και χωρίς μικρόβια.

καλύτερα σαπούνια

Αρκάδι Classic Λευκό Σαπούνι

«το Ελληνικό, 100% φυσικό-φυτικό, λευκό σαπούνι για προσωπική περιποίηση & υγιεινή.»

καλύτερα σαπούνια

Το 100% φυσικό-φυτικό, λευκό σαπούνι πλάκα της σειράς Αρκάδι Classic, βοηθάει με τον πιο φυσικό τρόπο στην καθημερινή προσωπική υγιεινή, την ήπια καθαριότητα αλλά και την περιποίηση του σώματος και των μαλλιών.

Η κλασσική αυθεντική συνταγή της πλάκας λευκού σαπουνιού που στηρίζεται στα λιπαρά οξέα του φοινικέλαιου και του φοινικοπυρηνέλαιου που προέρχονται μόνο από πιστοποιημένες καλλιέργειες φοίνικα, φροντίζει και συνάμα πρoστατεύει το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά προσφέροντας πυκνό και κρεμώδη αφρό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα σε καθημερινή βάση αφού είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών, δεν στεγνώνει την επιδερμίδα, δεν επηρεάζει το pH της προστατεύοντας τα κύτταρά της ενώ περιέχει βιταμίνες b-καροτένια και Ε.

Το 100% φυσικό-φυτικό, λευκό σαπούνι πλάκα Αρκάδι Classic παράγεται στην Ελλάδα, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών, δεν προκαλεί ερεθισμούς, έχει ισορροπημένο pH, περιέχει 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, δεν περιέχει συνθετικά ή άλλα χημικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες ή αρώματα ενώ δεν έχει ελεγχθεί/δοκιμαστεί σε ζώα.

Το 100% φυσικό-φυτικό, λευκό σαπούνι πλάκα Αρκάδι Classic, είναι διαθέσιμο σε νέες συσκευασίες 4 τμχ Χ 150 gr αλλά και σε προσφορά 3 τμχ + 1 δώρο (gratis), στα δίκτυα των μεγάλων αλυσίδων Super Market αλλά και σε αρκετά e-shop.

Καλλυντικό σαπούνι ελαιόλαδου με φύκια Nature

Ελληνικό, καλλυντικό φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με ΦΥΚΙΑ Nature – για αποτοξίνωση, διατήρηση της υγρασίας και αναζωογόνηση του δέρματος!

καλύτερα σαπούνια

Το Ελληνικό, καλλυντικό φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με φύκια NATURE είναι ένα καλλυντικό σαπούνι με ήπια απολεπιστική δράση που διεγείρει την μικροκυκλοφορία, εξαλείφει τις τοξίνες και συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας του σώματος.

Τα φύκια κάνουν φυσικό «peeling», βοηθώντας στην τόνωση και στην σύσφιξη ενώ σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο αυξάνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας αφήνοντάς την μοναδικά καθαρή, απαλή και λεία. Τα αγνά, φυσικά συστατικά του το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση από τη σύγχρονη οικογένεια, ενώ είναι κατάλληλο για το σώμα (και τα χέρια) και φυσικά για όλους τους τύπους δέρματος.

Το καλλυντικό φυσικό-φυτικό σαπούνι ελαιόλαδου με φύκια NATURE παράγεται στην Ελλάδα και διατίθεται σε συσκευασίες 100gr μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος enature.gr αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

καλύτερα σαπούνια