To serum κάποτε αποτελούσε λέξη – κλειδί στον κόσμο της περιποίησης της επιδερμίδας, πλέον όμως οι οροί έχουν γίνει μέρος της ρουτίνας μας. Με φόρμουλες που στοχεύουν σχεδόν σε κάθε πρόβλημα του δέρματος καθώς είναι γεμάτοι με ενεργά συστατικά, δεν μπορούμε να θυμηθούμε τη ζωή μας πριν από τη χρήση τους. Θέλεις όμως να βεβαιωθείς ότι κάνεις σωστή χρήσητου serum; Τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Βήμα 1 – Καθαρισμός

Πριν εφαρμόσεις τον ορό στο πρόσωπο σου θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι το δέρμα σου έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Καθάρισε το πρόσωπο σου με το αγαπημένο προιόν που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου και στη συνέχεια μπορείς να κάνεις μια απολέπιση αν είναι απαραίτητο. Αυτό βοηθά την προετοιμασία και ο ορός θα απορροφηθεί πιο εύκολα.

Βήμα 2 – Εφάρμοσε τόνερ

Όσον αφορά τη φροντίδα του δέρματος, είναι απαραίτητη και η σωστή στρώση των προϊόντων. Ξεκίνησε λοιπόν με το τόνερ και άπλωσε το σε ολόκληρο το πρόσωπο δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη γραμμή των μαλλιών, το πηγούνι, τα μάγουλα και φυσικά τη μύτη. Στη συνέχεια μπορείς να ψεκάσεις το πρόσωπο σου με λίγο ροδόνερο ή νερό καρύδας. Ακόμα και η αλόη μπορεί ν ακάνει θαύματα.

Βήμα 3 – Εφαρμογή του ορού

Αφού καθαρίσεις το πρόσωπο σου, ήρθε η ώρα για να εφαρμόσεις τον ορό. Ακολούθησε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία του ορού για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μέχρι 3-4 σταγόνες του ορού σου απλώνοντας απαλά σε ολόκληρο το πρόσωπο και τον λαιμό. Μπορείς να τον εφαρμόσεις με τα δάχτυλα σου ή με την ολόκληρη την παλάμη σου.

Βήμα 4 – Τα 5 λεπτά της αναμονής

Αφού εφαρμόσεις πλήρως τον ορό σου θα πρέπει να περιμένεις 5 λεπτά για να απορροφηθεί πλήρως από το πρόσωπο σου.

Βήμα 5 – Ενυδάτωση

Μπορεί τα serum να περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες όμως δεν προορίζονται για να αντικαταστήσουν την καθημερινή ενδυατική κρέμα. Μόλις λοιπόν απορροφηθεί πλήρως ο ορός, μπορείς να απλώσεις την ενυδατική στο πρόσωπο και στον λαιμό.

Και αν ψάχνεις το ιδανικό serum, το Micro-Huile de Rose κάνει θαύματα! Το 2017, με το Micro-Huile de Rose, η σειρά Dior Prestige άνοιξε νέους δρόμους αμέτρητων δυνατοτήτων σε ό,τι αφορά την επιστήμη, την καινοτομία, και την εμπειρία εφαρμογής. Η πρωτοποριακή αυτή περιποίηση –εκπληκτική σύνθεση και πολύτιμο συμπύκνωμα μικροθρεπτικών συστατικών από το Rose de Granville– καθιερώθηκε ως ο κορυφαίος σύμμαχος* του δέρματος όταν υπάρχει έλλειψη θρεπτικών συστατικών και ενέργειας.

Ένα εμβληματικό προϊόν  ξαναγεννιέται, σταγόνα σταγόνα, πιο ισχυρό από ποτέ
Μολονότι συμπύκνωνε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το λουλούδι, το Micro-Huile de Rose επαναπροσδιορίζεται με μια σύνθεση που εμπλουτίζεται με το ζωτικό χυμό και από το μίσχο του Τριαντάφυλλου για ενισχυμένη αποτελεσματικότητα, παρέχοντας βαθιά επανόρθωση και ορατή διόρθωση για θριαμβευτικά νεανικό δέρμα.