Η λάμψη είναι απαραίτητο συστατικό στο καθημερινότητά μας. Ακόμη κι όταν φοράμε απλώς ένα τζιν, θέλουμε ένα κομμάτι πάνω μας που να τραβά τα βλέμματα. Τώρα που βρισκόμαστε στην Άνοιξη, ιδανική επιλογή για sparkling λάμψη είναι φυσικά οι σαγιονάρες. Αποτελούν κατεξοχήν το αγαπημένο υπόδημα για τους ζεστούς μήνες. Το φοράμε από το πρωί ως το βράδυ με τα πάντα. Όσο δελεαστικό και αν είναι ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια, το καλοκαίρι είναι πάντα συνδεδεμένο με τις άνετες σαγιονάρες μας, από την παραλία ως τα σοκάκια του νησιού αλλά και τις βόλτες στην πόλη.

Αν, λοιπόν, αναζητάς τρόπο να δώσεις μια επιπλέον λάμψη στο καθημερινό σου ντύσιμο, οι νέες sparkling σαγιονάρες της Havaianas είναι αυτό που χρειάζεσαι. Υπόσχονται να σε κρατήσουν άνετη, αναβαθμίζοντας παράλληλα το κομψό στυλ σου. Το brand Havaianas, δημιουργημένο το 1962, μεταφέρει το βραζιλιάνικο πνεύμα σε όλο τον κόσμο μέσω της εμβληματικής σόλας από καουτσούκ και των φωτεινών, χαρούμενων σχεδίων του. Η αρχή έγινε με τη δημιουργία της λαμπερής συλλογής Slim Glitter, δίνοντας επιπλέον λάμψη στα λουράκια. Η εξέλιξή της ήρθε με τη συλλογή Slim Sparkle, που διαθέτει λάμψη τόσο στα λουράκια, όσο και στο εξωτερικό μέρος της σόλας των ζευγαριών.

Slim Sparkle II σε 4 αποχρώσεις

Πλέον όμως έρχεται η νέα συλλογή Slim Sparkle II, που είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις. Περιλαμβάνει λαμπερά, λεπτεπίλεπτα λουράκια και λαμπερή σόλα, έχοντας όμως ένα ιδιαίτερο twist στον σχεδιασμό της. Πλέον η sparkling λάμψη των μοντέλων έχει ένα ντεγκραντέ εφέ. Αυτό κάνει τα ζευγάρια να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στα πόδια σου.

Αυτό το καλοκαίρι θα βρεις μια τεράστια ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων σε σαγιονάρες Havaianas που θα σε μεταφέρουν έστω και νοερά σε παραλίες και μαγικούς καλοκαιρινούς προορισμούς. Οι νέες αφίξεις μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε στυλ και γούστο.

Δείτε όλα τα μοντέλα από τη νέα συλλογή Slim Sparkle II εδώ

Διαβάστε επίσης: Havaianas: Φέτος οι σαγιονάρες φιλοξενούν αγαπημένους γυναικείους χαρακτήρες του Netflix