Είναι διασκεδαστικό να βγαίνουμε για ψώνια στα μαγαζιά, όμως δεν έχουμε πάντα χρόνο! Ειδικά στην περίπτωση των εργαζόμενων γυναικών που έχουν οικογένεια, τα πράγματα είναι δύσκολα. Συχνά τα παιδιά ή ο σύζυγος χρειάζονται ρούχα και συναφή είδη. Η απαιτητική καθημερινότητα όμως δυσκολεύει την εργαζόμενη μητέρα να ψάχνει από κατάστημα σε κατάστημα για να βρει το ιδανικό. Σε αυτή την περίπτωση η λύση είναι μία. Απευθυνόμαστε σε καταστήματα που διαθέτουν προϊόντα για όλη την οικογένεια, προκειμένου με μία επίσκεψη να καλύψουμε όλες τις ανάγκες! Αν δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε ούτε αυτό, η τεχνολογία μας δίνει τη λύση! Βρίσκουμε αυτό που χρειαζόμαστε και το παραγγέλνουμε online!

Βρες ρούχα για όλη την οικογένεια

Αυτή την περίοδο, τα Marks & Spencer υποδέχονται τις πιο φωτεινές ημέρες του καλοκαιριού, μέσα από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή τους με φωτεινά και ανάλαφρα κομμάτια για όλη την οικογένεια. Η καλοκαιρινή συλλογή των M&S συνδυάζει κλασικά σχέδια με τολμηρά prints και αναζωογονητικά χρώματα που εκφράζουν μία πιο αισιόδοξη διάθεση. Μπορείτε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας χωρίς ταλαιπωρία και να καλύψετε τις ανάγκες και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

Ρούχα για εσένα

Κλασικά φορέματα και κολακευτικά μαγιό, σε παιχνιδιάρικά prints και χρώματα είναι αυτό που χρειάζεσαι για το καλοκαίρι. Σε συνδυασμό με εντυπωσιακά αξεσουάρ, ανανεώνουν κάθε outfit.

Δημιούργησε ένα ανάλαφρο στυλ με χαλαρά φορέματα και t-shirts, κάνοντας την αίσθηση της άνεσης, βασικό στοιχείο των καλοκαιρινών σου εμφανίσεων. Στα Marks & Spencer  θα βρεις επίσης ξεχωριστές προτάσεις σε παπούτσια, τσάντες, καπέλα και κοσμήματα που θα συνοδεύσουν και θα αναδείξουν κάθε ντύσιμο.

Τα Marks & Spencer προτείνουν διαχρονικά κομμάτια, όπως λινά φορέματα, σε διαφορετικά στυλ, ανάλαφρα παντελόνια ή σορτς και πουκάμισα ή μπλούζες σε φωτεινές αποχρώσεις, prints και διακριτικά μοτίβα.

Ανακάλυψε νέες προτάσεις για την παραλία, όπως τα πολύχρωμα, με flirty διάθεση, μαγιό, αλλά και πιο κλασσικά, μονόχρωμα κομμάτια με έξυπνες καινοτομίες, όπως τα item της σειράς Secret Slimming, μαγιό με μεγάλη ανθεκτικότητα και διαχρονικό στυλ που κολακεύει.

Επιλογές για το σύζυγο

Για το σύζυγό σου θα βρεις μια σειρά από βασικά κομμάτια, όπως δροσερά πουκάμισα και t-shirt, άνετες βερμούδες και παντελόνια, σε διάφορα χρώματα για πιο μοντέρνες εμφανίσεις. Στη νέα συλλογή, δεν λείπουν τα μοτίβα και τα έντονα χρώματα που δημιουργούν πιο casual look.

Προτάσεις για τα παιδιά σου

Διάλεξε φέτος το καλοκαίρι για τα παιδιά σου ρούχα σε χαρούμενα χρώματα που προσδίδουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Τα tie-die και τα γραφικά μοτίβα είναι τα βασικά σημεία αυτής της συλλογής, η οποία προσφέρει άνεση στους μικρούς πρωταγωνιστές, ώστε να είναι πάντα έτοιμοι για μια νέα περιπέτεια.

Μάθε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Πως να παραγγείλεις ρούχα online στο σωστό μέγεθος