Σε όλους τους γυναικείους κύκλους συχνά γίνεται συζήτηση για την αντιγήρανση. Κάθε μία από εμάς επιθυμεί να διατηρήσει το πρόσωπο και το σώμα νέο και λαμπερό για όσο το δυνατόν περισσότερο. Ποιος όμως είναι ο καλύτερος τρόπος και τι μπορεί να μας προσφέρει ένα λάδι αντιγήρανσης;

Για να εξασφαλίσουμε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, σίγουρα πρέπει να είμαστε τυπικές στη ρουτίνα περιποίησης. Σχολαστικός καθαρισμός, απολέπιση και ενυδάτωση είναι τα απαραίτητα βήματα, σε συνδυασμό με τη διατροφή και την άσκηση.

Hot τάση τα λάδια αντιγήρανσης

Αρκετά δημοφιλή είναι πλέον και τα λάδια αντιγήρανσης. Αξίζει να πειραματιστείς με τη συγκεκριμένη κατηγορία καθώς μπορούν να προσφέρουν.

  • Σύσφιξη
  • Μείωση ρυτίδων
  • Βελτίωση σφριγηλότητας
  • Προστασία από το blue light
  • Λάμψη
  • Ενυδάτωση
  • Καταπράυνση

7 δράσεις σε ένα προϊόν

‘Ενα πολύ καλής ποιότητας λάδι έχει λανσάρει στην αγορά η εταιρεία Tzimas Cosmetics. Η γκάμα της καλύπτει τις ανάγκες του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών και προσφέρει λύσεις ενυδάτωσης, καθαρισμού, φρεσκαρίσματος, αντιγήρανσης, ανάπλασης, σύσφιξης και αντηλιακής προστασίας για όλους τους τύπους δέρματος.

Στο πλήρως ανανεωμένο «Λάδι Αντιγήρανσης» σε αμπούλα της Tzimas Cosmetics κατάφερε το απόλυτο! Να δημιουργήσει ένα προϊόν με 7 δράσεις! Έχει συσφικτική δράση καθώς βελτιώνει  την ελαστικότητα του δέρματος και το περίγραμμα του προσώπου σε περιοχές με χαλάρωση. Μειώνει επίσης τις ρυτίδες, λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης αλλά και της ιδιότητάς του να προκαλεί την αύξηση του κολλαγόνου και την ενεργοποίηση του κυτταρικού μεταβολισμού.

Είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Tzimas Cosmetics και φυσικά στο e-Shop www.tzimas-cosmetics.gr

 

Προϊόντα φιλικά στο δέρμα

Η υφή των καλλυντικών της Tzimas Cosmetics είναι φιλική προς το δέρμα, το άρωμά τους ευχάριστο και η συσκευασία τους λιτή, πρακτική και ενημερωτική. Αιθέρια, φυτικά και αρωματικά έλαια αποτελούν τη βάση των προϊόντων ευεξίας και αρωματοθεραπείας που αποσκοπούν στη χαλάρωση και τη βελτίωση της διάθεσης, ενώ συχνά χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της δράσης των προϊόντων περιποίησης.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης:

Φριζάρισμα μαλλιών: Ξεμπέρδεψε για πάντα από αυτόν τον “εφιάλτη”