Στα παραμύθια της Disney, όλα πήγαν καλά στο τέλος για τις αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες. Πώς θα ήταν όμως η ζωή τους, εάν ζούσαν στον μοντέρνο κόσμο μας; Πως θα επιχειρούσαν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της τρελής καθημερινότητας που ζούμε; Τι δουλειά θα έκαναν; Θα αντιμετώπιζαν τα ίδια μικρο-προβλήματα που συναντάμε και εμείς στην καθημερινότητά μας;

Ένας καλλιτέχνης οραματίστηκε ακριβώς αυτό, τα ευτράπελα που θα βίωναν οι λατρεμένες πριγκίπισσες της Disney εάν ζούσαν στην σήμερον ημέρα. Απορροφημένες από την τεχνολογία, τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής, την βαρεμάρα και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας ενώ περιμένουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού – ο οποίος μέλλον θα έρθει με το μετρό, και όχι με το άσπρο του το άλογο.

Εξάλλου, είναι… δύσκολος καιρός για πριγκίπισσες!

Ξεφυσάει η Αουρόρα ενώ περιμένει να τελειώσει το 8ωρο της.

Φεύγει βιαστική να προλάβει τον τελευταίο συρμό η Σταχτοπούτα. Σκοντάφτει και ξεχνάει το ένα της γοβάκι.

Δεν έχει σήμα κάτω στο μετρό η Γιασμίν. Θα πρέπει να περιμένει μέχρι να φτάσει στον προορισμό της ώστε να ‘τσεκάρει’ πόσα likes πήρε η φωτογραφία της.

Ετοιμάζεται για ραντεβού η Χιονάτη. Εάν και οι τρίχες της γενικά δεν την ενοχλούν, σήμερα έχει όρεξη να ξυριστεί.

Δεν είδε την διάφανη πόρτα των Starbucks η Μπελ. Ήταν πολύ απορροφημένη διαβάζοντας ένα από τα βιβλία της σειράς Twilight.

Δείτε ακόμη: Οι κακοί της Disney μεταμορφώνονται σε… πριγκίπισσες!