Μπότες, αρβυλάκια ή loafers για το χειμώνα; Όλα και μάλιστα με πολύ στιλ. Η Μαίρη Συνατσάκη υπογράφει τη νέα συλλογή Mairiboo for Envie που θα σαγηνεύσει και τις πιο απαιτητικές #shoelovers. Σχέδια που θα ντύσουν τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες με άνεση και εξαιρετικές εμφανίσεις.

Με διχτυωτό καλτσάκι, με σορτς ή δερμάτινη φούστα, με καρό πουκάμισο και δερμάτινες λεπτομέρειες, τα αρβυλάκια μπορούν να φορεθούν με ροκ στιλ, με casual ύφος, με urban chic διάθεση. Το «Locked Up» με την glam rock αλυσίδα, το μίνιμαλ «Like a glove», το biker style «Motorway» αλλά και το κομψό «Slick» θα σε πάνε παντού! Στη δουλειά, στη βόλτα, στο θέατρο και στο εστιατόριο, άνετα όπως και το στιλ σου.

Το υπόδημα ορόσημο των χειμερινών μηνών είναι η μπότα και δικαιολογημένα αφού και δεν αφήνει τα ποδαράκια μας να κρυώνουν και δίνει τρομερό στιλ σε κάθε outfit. Οι μαλακές combat boots «Warzone» ταιριάζουν τέλεια με φορέματα και oversized πλεκτά, αλλά και με πιο glam εμφανίσεις όπως ένα φόρεμα με πούλιες σαν αυτό που φοράει η Μαίρη. Από την άλλη οι εύκαμπτες γαλότσες «Rain on me» θα δείχνουν τρομερά με μίνι φορέματα και φούστες και ίσως ένα oversized μπουφάν.

Τα loafers είναι μια κατηγορία παπουτσιών που δύσκολα αποχωρίζεσαι. Τα «Σένια» και «Theios Stavros» είναι η απόδειξη πως η εναλλαγή από ένα cute girl outfit σε ένα chic ανδρόγυνο look, χρειάζεται το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια και το ανάλογο attitude. Όπως αποδεικνύει η Μαίρη βέβαια, τα loafers μπορούν να απογειώσουν εξίσου ένα punk rock στιλ.

Τα Mairiboo For Envie Shoes είναι διαθέσιμα online στο EnvieShoes.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.