Το καλύτερο πράγμα μετά από ένα χνουδωτό και “αφράτο” σκυλάκι είναι ένας γυμνασμένος, λαδωμένος και γυμνός άντρας που το κρατάει στην αγκαλιά του.

Για να υποστηρίξουν τη δράση του μη κερδοσκοπικού Louie’s Legacy, που φροντίζει τα αγαπημένα μας τετράποδα-ο φωτογράφος μόδας Mike Ruiz δημιούργησε το ημερολόγιο “Hunks and Hounds”.

Με  $19.99, μπορείς και εσύ να το αποκτήσεις και να νιώσεις υπερήφανη για το απόκτημά σου. “Θα πρέπει να είμαστε ευγενικοί προς τα ζώα και να τα φροντίζουμε προκειμένου να μην τους συμβαίνει κάτι κακό”, δηλώνει ο φωτογράφος και συνεχίζει “Ελπίζω ο κόσμος να απολαύσει και να διασκεδάσει με τις φωτογραφίες που υπενθυμίζουν-καθημερινώς- πως το να υιοθετείς και να φροντίζεις ένα ζωάκι είναι μία πράξη ανθρωπιάς”.

Επίσης τονίζει ότι όλοι οι άντρες που πόζαραν για το ημερολόγιο είναι ελεύθεροι και η ημερομηνία κυκλοφορίας του ημερολογίου είναι 24 Νοεμβρίου.

Στο Louie’s Legacy ένα ζωάκι μπορεί να βρει καταφύγιο και να αποφύγει την θανάτωση από τους απανταχού κυνηγούς και ασυνείδητους.