H Robin Rinaldo είναι μία παντρεμένη γυναίκα που όμως αισθάνεται πως αυτή η σχέση-αυτή η δέσμευση- τη σκοτώνει με τη βαρεμάρα και τον τρόπο που την «φυλακίζει». Με αυτό το σκεπτικό πήρε την απόφαση να ξεκινήσει να κάνει πολύ sex με αγνώστους προκειμένου να διώξει αυτή τη βαρεμάρα μακριά!

Από το 2008 έως το 2009 του έδωσε και κατάλαβε με αποτέλεσμα να συλλέξει τις εμπειρίες αυτές και να γράψει το βιβλίο «Wild Oats Project» για να δώσει έμπνευση και χαρά σε όλες τις γυναίκες που περνούν τα ίδια και χειρότερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός 23 ετών τη συνάντησε σε ξενοδοχείο του Las Vegas και της ζήτησε να του επιτρέψει να της δώσει το τηλέφωνό του. Έτσι και έγινε!

«Το να κάνεις σεξ με έναν άγνωστο, είναι συναρπαστικό, αλλά δεν με ενδιαφέρει η επανάληψη», λέει η γυναίκα και συμπληρώνει «αφού έφυγε, πήγα πάλι πίσω στο κρεβάτι και έστειλα μήνυμα στον άντρα μου, τον Scott, με τον οποίο είμαστε παντρεμένοι 18 χρόνια γράφοντας πως ήθελα απλώς να πω μια καληνύχτα. Μου απάντησε- Καληνύχτα περιστέρι μου».

Από εκείνη τη στιγμή πήραν την απόφαση να αφεθούν σε μία ανοιχτή σχέση με πολλές ερωτικές εναλλαγές και συντρόφους για να εξερευνήσουν τις επιλογές και να αναπτερώσουν το ερωτικό τους ηθικό!

«Κολλημένη σε μια αποτελμάτωση καθώς κάναμε σεξ μια φορά την εβδομάδα και η σεξουαλική ζωή μας είχε αγάπη, αλλά έλειπε ο αυθορμητισμός και το πάθος, λαχταρούσα την αποπλάνηση και τη σεξουαλικής εγκατάλειψη. Είχα την κρίση της μέσης ηλικίας και κυνήγησα αυτή τη βαθιά, βαθιά ριζωμένη εμπειρία του να είσαι θηλυκό», εξηγεί!

«Πάντα ήμουν το καλό κορίτσι. Πριν παντρευτώ, σε ηλικία 26 ετών, είχα κοιμηθεί με τρεις άντρες. Ήμουν συντηρητική. Όταν ανακοίνωσα την απόφασή μου στον σύζυγό μου, ότι ήθελα ανοιχτό γάμο και ότι θα πάω στον τάφο χωρίς παιδιά και με μόνο τέσσερις εραστές, το δέχθηκε. Σύμφωνα με τη συμφωνία μας, θα νοίκιαζα μια γκαρσονιέρα όπου θα έμενα πέντε ημέρες και θα γύριζα σπίτι μας τα Σαββατοκύριακα. Και οι δυο μας θα κοιμόμασταν με όποιον θέλαμε, με τη συμφωνία να φοράμε πάντα προστασία».

Μετά την έκδοση του βιβλίου το ζευγάρι είναι μαζί, δεν κάνει ατασθαλίες και τώρα πια ζουν έναν έρωτα χωρίς απωθημένα!