Σε ηλικία 65 ετών η Ανεγκρέτ Ράουνινγκ από τη Γερμανία έχει όλα τα καλά του κόσμου και πολύ σύντομα θα αποκτήσει και άλλα τέσσερα.

Είναι μητέρα 13 παιδιών, έχει επτά εγγόνια ενώ αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές είναι έγκυος και αν η εγκυμοσύνη δεν συναντήσει επιπλοκές λόγω προχωρημένης ηλικίας θα αποκτήσει τετράδυμα.

Το τηλεοπτικό κανάλι RTL αναφέρει πως η ηλικιωμένη -δασκάλα στο επάγγελμα- θα γίνει η  γηραιότερη μητέρα τετράδυμων στον κόσμο και αυτό είναι σίγουρα τίτλος τιμής.

Την ίδια στιγμή το κανάλι πρόκειται να μεταδώσει συνέντευξη της «ιδιαίτερης» μαμάς ενώ η εφημερίδα BILD είχε το θέμα στην πρώτη σελίδα στην χθεσινή της έκδοση!

Η γυναίκα μπήκε στη διαδικασία να κάνει πολλές προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποιήσης, εδώ και ενάμιση χρόνο, προκειμένου να χαρίσει ένα μικρότερο αδελφάκι στην εννιάχρονη κόρη της που το ζητούσε επίμονα.

Τελικώς τα κατάφερε και όταν έμαθε πως κυοφορεί τετράδυμα δεν θέλησε να «πετάξει» κάποιο από τα γονιμοποιημένα ωάρια! Αντιθέτως χάρηκε πολύ που θα φέρει στον κόσμο τέσσερα ακόμα παιδιά!

«Φυσικά έπαθα σοκ. Μίλησα με τον γυναικολόγο μου. Το σκέφθηκα και κατόπιν πήρα την απόφασή μου, αν και κατά βάθος ήδη την γνώριζα», δηλώνει η χαρούμενη μαμά. «Δεν φοβάμαι. Ελπίζω ότι η υγεία μου θα παραμείνει καλή», συνεχίζει!

Η τολμηρή γυναίκα παρακολουθείται από πολλούς γιατρούς οι οποίοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της εγκυμοσύνης.