Όταν η 16 ετών Gabi Finlayson βρήκε το τέλειο φόρεμα για το χορό του σχολείου δεν περίμενε ότι θα της δημιουργούσε τόσα προβλήματα. Φρόντισε αγοράζοντας το να το συμμορφώσει σύμφωνα με τους κανόνες του σχολείου της Lone Peak High School στο Highland μαζεύοντας το μπούστο ώστε να μην είναι αρκετά ανοιχτό.

Όταν συνάντησε το συνοδό της εκείνος της είπε να καλυφθεί αφήνοντας την άφωνη το ίδιο και τη μητέρα της. Σύμφωνα με τους κανόνες του σχολείου τα φορέματα θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2 εκατοστά ράντα σε κάθε ώμο ενώ αν θέλουν να φορέσουν κάτι λιγότερο από αυτό από πάνω θα πρέπει να φορέσουν σάλι ή μπολερό σε όλη τη διάρκεια του χoρού.

Το φόρεμα παρόλα αυτά ήταν μεταποιημένο σύμφωνα με τους κανονισμούς του σχολείου αλλά ακόμα και αν δεν ήταν η Kathy Kimball, μητέρα της Gabi δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι εκτεθειμένοι ώμοι είναι μια τέτοια μεγάλη υπόθεση και να τους εξετάζουν σαν να παρουσιάζουν κάτι πρόστυχο.Τέλος, η Gabi αναφέρει ότι ενώ ήταν μια μέρα που περίμενε πως και πως κατέληξε σε φιάσκο ενώ όλο το βράδυ κυκλοφορούσε με το παλτό της για να μη “προκαλέσει” τα αγόρια με το “άσεμνο ντύσιμο της”.

B8VIpjiIMAAxMVZ