Έφαγες λίγο παραπάνω στις γιορτές και δεν ξέρεις αν θα χωρέσεις στο μαύρο φόρεμα που έχεις δει στις βιτρίνες και θες να φορέσεις την Πρωτοχρονιά; Μην αγχώνεσαι γιατί υπάρχει λύση!

Με το πλάνο τριών ημερών μπορείς να χάσεις μέχρι και τρία κιλά. Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά πως θα τα καταφέρεις με διατροφολόγιο και tips. Χωρίς να στερηθείς τίποτα και με λίγη προσοχή φυσικά!

Μέρα 1η

Πρωινό

Ψωμί του τοστ με κινόα, cranberries και ένα σέικ πρωτεΐνης.  Μπορείς να ρίξεις και λίγο κανέλα στο σέικ. Μπορείς να φας το ίδιο ακριβώς για δεκατιανό. Το κινόα και τα cranberries είναι αντιοξειδωτικά και θα σε κρατήσουν χορτασμένη για αρκετό διάστημα ενώ το σέικ είναι αυτό που θα σου δώσει ενέργεια.

Μεσημεριανό

Σαλάτα με κόκκινο λάχανο και λεμόνι με μια φέτα μαύρο ψωμί. Το λάχανο είναι γεμάτο με ομέγα-3 λιπαρά αλλά και βιταμίνη D.

Βραδινό

Σαλάτα πατζάρια. Γεύμα γεμάτο πρωτεΐνη ενώ τα πατζάρια είναι αντιοξειδωτικά. Περιέχουν επίσης ποτάσιο, μαγνήσιο και σίδηρο. Υπολόγισε την μερίδα σου περίπου στα 250 γραμμάρια.

Μέρα 2η

Πρωινό

Οργανικό γιαούρτι με αμύγδαλα. Ισορροπημένο γεύμα πρωτεΐνης και υδατανθράκων, ενώ το γιαούρτι θα σου προσφέρει προβιοτικά που θα μειώσουν το πρήξιμο στην κοιλιά.

Μεσημεριναό

Φιλέτο κοτόπουλο με μαρούλι

Η μερίδα σου δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 150 γραμμάρια. Το κοτόπουλο και το λευκό κρέας γενικότερα, δεν παχαίνει ενώ είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη.

Βραδινό

Μπριζόλα μοσχαρίσια

Η μερίδα σου το βράδυ θα είναι περίπου 250 γραμμάρια. Και το μοσχάρι, όπως το κοτόπουλο, δεν παχαίνει και προσφέρει στον οργανισμό σίδηρο και πρωτεΐνη.

Μέρα 3η

Πρωινό

Blueberries και αβοκάντο σε σαλάτα. ΟΚ, δεν είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσει η μέρα ωστόσο τα αντιοξειδωτικά που θα πάρεις θα σε αποζημιώσουν!

Μεσημεριανό

Φιλέτο σολομού με σπανάκι

Ο σολομός είναι με διαφορά η καλύτερη τροφή για τον άνθρωπο. Γεμάτος με καλά λίπη, ομέγα-3 λιπαρά και πρωτείνη θα σε κρατήσει χορτασμένη ενώ το σπανάκι είναι το Α και το Ω για μια δίαιτα.

Βραδινό

ΟΚ, παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι. Το καλύτερο γεύμα που μπορείς να έχεις είναι το στήθος γαλοπούλας, σε μια μερίδα που δεν θα ξεπερνάει τα 150 γραμμάρια.

Το κλειδί είναι να κόψεις το αλκοόλ… μαχαίρι! Ακολούθησε την δίαιτα με προσοχή και πειθαρχία και θα δεις αποτελέσματα άμεσα!