Καιρός να “πάρουν πόδι” από τα πόδια σας και οι πιο δύσκολοι κάλοι; Πώς; Μα φυσικά με Compeed. Τα νέα επιθέματα Compeed με σαλικυλικό οξύ είναι τόσο αποτελεσματικά που μπορούν να αντιμετωπίσουν και τους πιο δύσκολους κάλους. Το σαλικυλικό οξύ που περιέχουν, είναι ένα ενεργό συστατικό που μαλακώνει και αντιμετωπίζει τα νεκρά συσσωρευμένα κύτταρα του κάλου.

Αντίθετα με τα υπόλοιπα επιθέματα που κυκλοφορούν, το Compeed  εφαρμόζει απόλυτα και σταθερά στο δέρμα, διασφαλίζοντας ότι ο δίσκος με το σαλικυλικό οξύ παραμένει πάνω στον κάλο, ακόμα και μέσα στο ντους! Αυτό έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα καθώς έτσι δεν επηρεάζεται το υγιές δέρμα. Επιπλέον, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους τα επιθέματα Compeed με το ειδικό προστατευτικό gel προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τον κάλο και προστασία από την τριβή και την πίεση.

301F68BAEB99B287B0EAB1CFD0BC592A

 

Ενώ χάρη στην υδροκολλοειδή τεχνολογία τους, ενισχύουν την υγρασία της περιοχής συμβάλλοντας στην ταχύτερη αντιμετώπισή του.

Και φυσικά ας μη ξεχνάμε ότι , είναι εξαιρετικά διαφανή και λεπτά εφαρμόζοντας σταθερά ως δεύτερο δέρμα. Αυτό τα καθιστά ιδιαίτερα διακριτικά, σχεδόν αόρατα. Ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται ακόμα και το καλοκαίρι με ανοιχτά παπούτσια!