Όταν η Kate Moss εμφανίστηκε πριν από χρόνια στο υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ του Glastonbury, φορώντας ένα χαλαρό, tank top, ένα καυτό σορτσάκι και τις Hunter γαλότσες της, ένα νέο στυλ είχε γεννηθεί.

Kate Moss @ Glastonbury Festival

Τα υπαίθρια μουσικά φεστιβάλ όπως το Glastonbury (Αγγλία) και το Coachella (Καλιφόρνια, ΗΠΑ) που συγκέντρωναν celebrities fashion icons με indie rock ανησυχίες, όπως Kate Moss, Emma Watson, Kristen Stewart, Diane Kruger, Kate Bosworth, Vaness Hudgens, Katy Perry κι άλλες πολλές, ανάγκασαν τους δημοσιογράφους μόδας να αναζητήσουν επιταγές του στυλ όχι μόνο στα τέλεια γυαλισμένα catwalks αλλά και στις λασπωμένες εκτάσεις που φιλοξενούν τις συναυλίες. Και προς μεγάλη τους έκπληξη τα πιο πρωτοποριακά και avant garde στυλ δεν τα λάνσαραν μόνο οι σταρ του καλλιτεχνικού στερεώματος, αλλά οι «άγνωστοι» θαμώνες του φεστιβάλ.

Το Coachella του 2013 λαμβάνει χώρα τα δύο μεσαία σαββατοκύριακα του Απριλίου, 12 -13 και 20-21 Απριλίου, και φέτος η H & M βρήκε την τέλεια αφορμή να προβάλλει την Conscious Collection της, διοργανώνοντας, μεταξύ άλλων εκδηλώσεων, κι ένα VIP πάρτυ.

Πριν δούμε τις νέες φωτογραφίες με τα στυλ που θα λανσάρουν οι θαμώνες του φετινού Coachella, ιδού μια ρετροσπεκτίβα σε μερικά από τα πιο αξιόλογα looks που ισορροπούν κυρίες μεταξύ του hippy, μποέμ και ροκ στυλ:

 

Λοιπόν, τώρα που πήρες αρκετές ιδέες, θυμήσου, οι Depeche Mode έρχονται στο Terra Vibe Park στις 10 Μαίου 2013. Πριν βάλεις τις γάλοτσες και τα biker boots στο ντουλάπι, ξανασκέψου το!