Το έχουμε αναφέρει από πέρσι στο That’s Life πως το Bronde ήρθε για να δώσει στη γυναίκα με σκούρα επιδερμίδα τη λάμψη της ξανθιάς με φυσικό τρόπο και στην αιώνια ξανθιά την ευκαιρία να διατηρήσει το χρώμα των μαλλιών της αλλά με ένα λιγότερο «επιθετικό» τρόπο.

Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Olivia Palermo είναι μερικά μόνο από τα fashion icons που έχουν υιοθετήσει την τάση του Bronde.

Τι, η Ελλάδα δεν θα είχε τη δική της μούσα;  Έτσι, η εντυπωσιακή Κάτια Ζυγούλη αφέθηκε στα χέρια των κομμωτών της LOréal Professionnel και άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της. Η πιο hot τάση της σεζόν, το Bronde, αναδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα μαλλιά της Κάτιας και ταιριάζει άψογα με τον τόνο της επιδερμίδας της._MG_9969

Το Bronde είναι αναμφίβολα το πιο hot look της σεζόν που προτείνει η  LOréal Professionnel και μπορεί να χαρίσει σε κάθε γυναίκα διαφορετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για τον ιδανικό συνδυασμό ξανθού και καστανού τόνου. Ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα που μόνο ο κομμωτής μπορεί να δημιουργήσει με τις νέες αποχρώσεις Inoa Mochas.

Η Κάτια Ζυγούλη, αμέσως μετά την αλλαγή στα μαλλιά της, με τη θετική διάθεση που πάντα τη διακρίνει και με το λαμπερό της χαμόγελο, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού. Εμφανώς ανανεωμένη για το φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά της, η Κάτια ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο Fashion & Music Event της χρονιάς, του  Madwalk by Aperol Spritz, στο οποίο θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια.

Ζητήστε από τον κομμωτή σας το Bronde στα κομμωτήρια LOréal Professionnel και δεν θα το μετανιώσετε 😉