Μια «τεχνητή» ξανθιά λατρεύει τη λάμψη που της δίνει η συγκεκριμένη απόχρωση αλλά θα ήθελε παράλληλα να διατηρήσει το γήινο τόνο της φυσικής της απόχρωσης. Μια μελαχρινή δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τον εαυτό της ξανθιά αλλά φλερτάρει με την ιδέα τα μαλλιά της να αποκτήσουν πιο ανοιχτό τόνο.

Ο Αλαντίν με το μαγικό του λυχνάρι είναι δημιούργημα της μυθοπλασίας, η LOreal Professionnel ωστόσο είναι αληθινή και παρουσίασε το νέο IT Look της, το “bronde”. Πρόκειται ουσιαστικά για συγχώνευση των ξανθών και των καστανών αποχρώσεων. Το bronde είναι κάτι παραπάνω από ένα χρώμα, πρόκειται για ένα hair trend που μειώνει την αντίθεση μεταξύ του χρώματος των μαλλιών και του τόνου της επιδερμίδας, για να δημιουργηθεί μια αρμονία στις αποχρώσεις.

Καλά νέα για τις ξανθές που θέλουν ένα πιο ελαφρύ αλλά εξίσου φωτεινό αποτέλεσμα και για τις μελαχρινές που ονειρεύονται πλούσιους και πιο «γλυκούς» καστανούς τόνους στα μαλλιά τους. Τα καλά νέα γίνονται ακόμα καλύτερα καθώς το bronde είναι ιδανικό για τις Ελληνίδες που στην πλειονότητα τους έχουν ζεστούς τόνους επιδερμίδας, οι λεγόμενες «σταρένιες», ενώ παράλληλα ταιριάζει τέλεια και σε πιο ώριμες γυναίκες καθώς πρόκειται για ένα φυσικό hair look.

Η Malena Costa, διάσημη Ισπανίδα μοντέλο και fashion blogger, υιοθέτησε και αυτή την “bronde” τάση για τα It Looks Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 αποδεικνύοντας πως το συγκεκριμένο hair look ταιριάζει πολύ στις Μεσογειακές γυναίκες. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο hair stylist, Anthony Turner “Tο look ταιριάζει τέλεια στο χρώμα καραμέλας του τόνου επιδερμίδας της Malena. Το χρώμα κάνει τη συνολική εμφάνισή της να φαίνεται ζεστή και καλοκαιρινή, χωρίς να απέχει πολύ από το ξανθό’’.

Malena Costa με ΙΤ Look

Malena Costa με ΙΤ Look “Bronde” by L’Oreal Professionnel

Το bronde είναι το νέο σέξι και ταυτόχρονα φυσικό hair look, μια ματιά στα μαλλιά της Malena Costa αλλά και της Jennifer Aniston, της Gisele Bundchen, της Jennifer Lopez αλλά και της Naya Rivera που εξέπληξε τους πάντες όταν απαρνήθηκε το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα των μαλλιών της, είναι αρκετή για να σας πείσει να υιοθετήσετε την τέλεια ισορροπία μεταξύ ξανθού και καστανού.