Η χριστουγεννιάτικη συλλογή προϊόντων της The Body Shop επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις – που θα σας αποκαλύψουμε σύντομα – και η μία προερχόταν από τη σειρά μακιγιάζ. Ο λόγος για την περιορισμένης κυκλοφορίας Lip and Cheek Doll, ένα εκπληκτικό lip and cheek stain διατίθεται που σε μία νέα κόκκινη απόχρωση.20141117_091653

Συνήθως τα lip and cheek stain είτε τα αγαπάς, είτε τα μισείς! Τα αγαπάς γιατί χαίρεσαι με το μακράς διάρκειας και έντονο χρώμα που δίνουν σε μάγουλα και χείλη, και τα μισείς γιατί δεν τα πήγαινες ποτέ καλά με την ένταση στο χρώμα και τις glossy υφές. Ψέματα δεν θα πούμε, τα stains είναι πιο δύσκολα στο χειρισμό και μερικές φορές το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ θυμίζει πιερότο.

Αυτή τη φορά η Geisha της The Body Shop βρήκε την τέλεια αναλογία στην πυκνότητα του προϊόντος γιατί η ύφη του θυμίζει περισσότερο gel διαλυμένο σε νερό παρά gloss. Επίσης, περιέχει και έλαιο marula γι’αυτό και δεν αφήνει αίσθηση ξηρότητας όπως άλλα stains. Τέλος, το έντονο, σχεδόν νέον κόκκινο χρώμα, προσαρμόζεται τέλεια στην επιδερμίδα αφήνοντας περισσότερη λάμψη και λιγότερη ένταση (πραγματική μαρτυρία).

Lip and Cheek Doll (15€)-H τέλεια ιδέα για δώρο στις φίλες σας ;-)

Lip and Cheek Doll (15€)-H τέλεια ιδέα για δώρο στις φίλες σας

Και αφού είδατε το συγκεκριμένο stain με καλύτερο μάτι (ή με περισσότερο ενθουσιασμό) σας δίνουμε και μερικά  tips για τη μέγιστη αξιοποίηση της limited edition Lip and Cheek Doll, που θα λατρέψουν και οι φίλες σας:

Στα χείλη λειτουργεί ακριβώς όπως ένα lip gloss οπότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση. Για τα μάγουλα είναι καλύτερο να αφήσετε μία στάλα σε 1-2 δάχτυλα και μετά να απλώσετε το προϊόν στα ζυγωματικά με κυκλικές κινήσεις από μέσα προς τα έξω. Αν έχετε εμπειρία με τα stains μπορείτε να αφήσετε μερικές στάλες στα ζυγωματικά και μετά να δουλέψετε με τα δάχτυλα σας. Τέλος, αν θέλετε να το εφαρμόσετε για τα πρωινό μακιγιάζ και να περιορίσετε το έντονο χρώμα, μπορείτε να αναμείξετε το stain με λίγη ενυδατική κρέμα.

Κλείνοντας, αξίζει να γίνει ειδική αναφορά σε έναν ακόμη λόγο για τον οποίο θα λατρέψετε την εορταστική Lip and Cheek Doll, καθώς αυτά τα Χριστούγεννα η The Body Shop ενώνει τις δυνάμεις της με τη War Child, την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά- θύματα πολέμου, με σκοπό να χρηματοδοτήσει την ευχή των παιδιών για εκπαίδευση. Με τη δική σας βοήθεια, η εταιρεία στοχεύει να προσφέρει περισσότερα από 6 εκατομμύρια μαθήματα σε περιοχές που έχουν πληγεί από τους πολέμους. Για κάθε ειδικά επιλεγμένο δώρο που αγοράζετε, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό, η The Body Shop θα συνεισφέρει στη χρηματοδότηση που χρειάζεται ώστε να παρακολουθήσει ένα παιδί ένα μάθημα.

Η War Child συμβάλλει στην εκπαίδευση των παιδιών της Ουγκάντα

Η War Child συμβάλλει στην εκπαίδευση των παιδιών της Ουγκάντα

Αυτά τα Χριστούγεννα έχουν χρώμα και όραμα για έναν καλύτερο κόσμο 😉