Μόλις ο καιρός ανοίξει η παρέα μαζεύεται στο μπαλκόνι και εδώ τώρα υπάρχουν δύο περιπτώσεις ή μετακόμισες πρόσφατα σε νέο σπίτι και θες να απολαύσεις την ομορφιά του μπαλκονιού σου ή της αυλής σου ή θέλεις να ανανεώσεις τα έπιπλα και γενικότερα όλα εκείνα που ήδη έχεις στο μπαλκόνι σου. Όποια και αν είναι η περίπτωση μπορείς να επισκεφθείς ένα κατάστημα IKEA για να βρεις όλα εκείνα που χρειάζεσαι. H ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, καλωσορίζει τις όμορφες μέρες και νύχτες του καλοκαιριού με έπιπλα εξωτερικού χώρου, που μετατρέπουν το μπαλκόνι, τη βεράντα ή τον κήπο σε ένα προσωπικό καταφύγιο χαλάρωσης και ηρεμίας  για να απολαμβάνετε #ligospitiakoma. Χαρείτε τον ήλιο και διαμορφώστε το χώρο που απολαμβάνετε τον καφέ ή το φαγητό σας με σετ επίπλων, που αποτελούνται από καλοσχεδιασμένα, λειτουργικά τραπέζια και καρέκλες. Βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό για το δικό. Τι είναι είναι λοιπόν όλα αυτά που χρειάζεσαι;

  • Για να χαλαρώσεις σωστά θα πρέπει να το κάνεις σε έναν καναπέ ο οποίος είναι σημαντικό να είναι από βιώσιμα υλικά όπως ξύλο και ρατάν αλλά και μεταλλικούς. Βέβαια μη ξεχάσεις τα μαξιλάρια τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να είναι αναπαυτικά.

Capture

  • Από τον κήπο σου ή το μπαλκόνι σου δεν πρέπει να λείψει μια αιώρα ή μια σεζλόνγκ αντίστοιχα για να κάνεις και την απαραίτητη ηλιοθεραπεία όσο δεν έχεις πάρει άδεια ακόμα.

Capture

  • Για εσένα που λατρεύεις τον ήλιο αλλά θέλεις να μείνεις και στη σκιά μπορείς να τοποθετήσεις τέντα ή κιόσκι καθώς και ομπρέλες για να σε προστατέψουν από τις ακτίνες UV.

Capture

Φέτος, δημιουργήστε το ιδανικό σκηνικό και απολαύσετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού. Με την ΙΚΕΑ, ακόμα και το μικρότερο μπαλκόνι μπορεί να μετατραπεί σε έναν όμορφο χώρο για να ξεκινάτε αλλά και να «κλείνετε» την ημέρα σας με χαμόγελο και υπέροχη διάθεση!

 

Για ακόμα περισσότερη έμπνευση, ξεφυλλίστε το έντυπο ΙΚΕΑ Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019.