Για πρώτη φορά, η επαγγελματική απόδοση και η υψηλή τεχνολογία της σκούπας φτάνουν στο σπίτι με την ηλεκτρική σκούπα ξηρής αναρρόφησης T11/1 HEPA 14 Re!Plast της Kärcher. Η σκούπα αυτή αποτελεί τη νέα γενιά στον καθαρισμό, συνδυάζοντας δύναμη, ευελιξία και αντοχή με την απόλυτη φροντίδα και προστασία της υγείας.

Με τον προηγμένο σχεδιασμό της T11/1 HEPA 14 Re!Plast, η καθαριότητα του πατώματος γίνεται πλέον εύκολη και αποτελεσματική. Με μόλις 4,3kg βάρος, αυτή η σκούπα είναι εξαιρετικά ελαφριά και εργονομική, καθιστώντας δυνατή τη συνεχή εργασία χωρίς κόπωση. Επιπλέον, πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας για χώρους με αυστηρές απαιτήσεις υγιεινής, ενώ η εξαιρετική της απόδοση και ο χαμηλός θόρυβος λειτουργίας της την καθιστούν ιδανική για χρήση σε κάθε ώρα της ημέρας, ακόμα και σε χώρους όπου απαιτείται ελάχιστος θόρυβος.

H πραγματική επανάσταση όμως έρχεται με το προηγμένο φίλτρο HEPA 14. Ενώ καθαρίζει τα σκληρά δάπεδα ή χαλιά, αυτή η σκούπα καθαρίζει και τον αέρα που αναπνέουμε. Το φίλτρο HEPA 14 απομακρύνει σκόνη, μικρόβια και ιούς με αποτελεσματικότητα που φτάνει το 99,995%, προσφέροντας υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και υγιεινής για τον χώρο. Επιπλέον, η T11/1 HEPA 14 Re!Plast δεν είναι απλά μια σκούπα, αλλά ένα βήμα προς τη βιωσιμότητα. Κατασκευασμένη από 60% ανακυκλωμένο πλαστικό, αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή της Kärcher για έναν καθαρότερο κόσμο.

Το όνομα “Re!Plast” αντικατοπτρίζει την προσήλωσή της Kärcher στην ανακύκλωση και τη βιώσιμη χρήση των υλικών, καθώς το “Re” προέρχεται από το Recycled και το “Plast” είναι για το Plastic. Επιπλέον, το χαρακτηρηστικό “!” είναι ήδη γνωστό από τη λειτουργία eco!efficiency και προσθέτει στο όνομα μια συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα. Με τη συνδυασμένη απόδοση, ανθεκτικότητα και φροντίδα για την υγεία, η T11/1 HEPA 14 Re!Plast αποτελεί την επιλογή των επαγγελματιών και των οικιακών χρηστών που αναζητούν την καλύτερη δυνατή ποιότητα καθαρισμού για το σπίτι τους.

Η Kärcher Greece, για πάνω από 30 χρόνια που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, προσφέρει λύσεις για κάθε δύσκολη εργασία καθαρισμού, μέσα από μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Ο απόλυτος ειδικός σε συστήματα Επαγγελματικού & Οικιακού Εξοπλισμού Καθαριότητας συνεχίζει να εξελίσσει τόσο τα προϊόντα της, όσο και να βρίσκεται δίπλα στις απαιτητικές ανάγκες καθαριότητας των καταναλωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επαγγελματική σκούπα T11/1 HEPA 14 Re!Plast, επισκεφτείτε τη σελίδα της εταιρείας: Kärcher T 11/1 HEPA Re!Plast.