Οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουν αποκτήσει περιβαλλοντική ευαισθησία και αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν τη ζωή στο σπίτι με βάση τις αρχές της βιωσιμότητας. Στο πλαίσιο αυτό, η IKEA, εταιρεία του ομίλου FOURLIS, μας προσκαλεί στο δεύτερο ΙΚΕΑ Live Shopping Event που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στις 16:00 στο IKEA.gr!

Με την καθοδήγηση της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου και του Πάρι Χρανιώτη, Advertising & PR Marketing Executive της ΙΚΕΑ, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν προϊόντα και να βρουν λύσεις για να κάνουν την καθημερινή τους ζωή στο σπίτι πιο βιώσιμη.

Αγορές σε πραγματικό χρόνο

Το κοινό του event θα ενημερωθεί για τα προϊόντα της ΙΚΕΑ που συμβάλλουν στην υιοθέτηση ενός πιο βιώσιμου τρόπου ζωής. Προϊόντα που μας βοηθούν να εξοικονομήσουμε νερό και ηλεκτρική ενέργεια, να μειώσουμε τη σπατάλη πόρων και τροφίμων, να κάνουμε ανακύκλωση και να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, εύκολα και προσιτά, ενώ τους περιμένουν και εκπλήξεις.

Παράλληλα, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε πραγματικό χρόνο και να αλληλεπιδράσουν με τους παρουσιαστές της εκδήλωσης, θέτοντας τα ερωτήματά τους στο Live Chat.

Το IKEA Live Shopping Event, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 16:00, θα προβληθεί ζωντανά μέσα από το IKEA.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τολμηρά αξεσουάρ σε έντονα χρώματα που φέρνουν την “επανάσταση” στη διακόσμηση | Thats Life. Life as it is!