Σαράντα μέρες έμειναν για το τέλος του 2013 και η showbiz κάνει τον απολογισμό της. Έτσι, το περιοδικό GQ στο τεύχος του με θέμα τους Άντρες της Χρονιάς, ανέδειξε τον Pharrell Williams ως τον μουσικό με τα περισσότερα hits μέσα στο 2013. Η ανακοίνωση δεν προκαλεί έκπληξη καθώς ο Williams έχει σφραγίσει με τη συμμετοχή του δύο τραγούδια που κατέκτησαν τα charts τη χρονιά που φεύγει και δεν είναι άλλα από τα «Get Lucky» των Duft Punk και το «Blurred Lines» του Robin Thicke.

Όπως εξήγησε ο 40χρονος μουσικός σε συνέντευξη του στο περιοδικό GQ πιστεύει πως και τα δύο κομμάτια αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο επειδή γράφτηκαν για ανθρώπους που νιώθουν την ανάγκη να κάνουν ένα διάλλειμα. ‘’Μερικές φορές χρειάζεται απλώς να κουνήσεις τον πισινό σου’’ δήλωσε χαρακτηριστικά ο Williams.

O ερμηνευτής εκτός από τον τίτλο του Hitmaker της χρονιάς μπήκε και στη λίστα των πιο σέξι αντρών του 2013 του περιοδικού People.

Παρά τις πρόσφατες διακρίσεις του, πολλοί θεωρούν πως η μεγάλη του επιτυχία ήταν πως ταυτίστηκε με ένα από τα μεγαλύτερα hits της χρονιάς, το «Blurred Lines», δίχως να συνδεθεί το όνομα του με την αντιπαράθεση που προέκυψε μετά την εμφάνιση της Miley Cyrus με τον Robin Thicke στα Video Music Awards του MTV.

Well done, Pharrell Williams!