Ο Οκτώβριος αποτελεί μία από τις ιδανικότερες περιόδους για ταξίδι. Η θερμοκρασία είναι ιδανική (ούτε πολύ κρύο, ούτε πολλή ζέστη), δεν υπάρχει η πολυκοσμία του καλοκαιριού και έτσι, μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε πραγματικά τις ομορφιές της Ελλάδας. Άραγε πως θα σας φαινόταν ένα φθινοπωρινό ταξίδι στην Κω;

Η νυχτερινή Κως

Η νυχτερινή Κως

Το τρίτο σε μέγεθος νησί των Δεδεκανήσων (μετά τη Ρόδο και την Κάρπαθο), αποτελεί πατρίδα του πατέρα της ιατρικής, Ιπποκράτη, δέχτηκε την επιρροή των Ιπποτών και σημαδεύτηκε από την Ιταλική κατοχή. Στα αξιοθέατα του νησιού περιλαμβάνονται τα ερείπια της αρχαίας πόλης, το κάστρο των ιπποτών, ο πλάτανος του Ιπποκράτη και το Ασκληπιείο, το μεγαλύτερο θεραπευτήριο της Αρχαίας Ελλάδας. Το μπάνιο στη θάλασσα είναι τέλειο τον Οκτώβριο και οι παραλίες Paradise, Θέρμες, Τιγκάκι, Καρδάμαινα αλλά και Λάμπη ενδείκνυνται για πολλές βουτιές. Τέλος, η Κως βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον διάσημο τουριστικό θέρετρο Μπόντρουμ της Τουρκίας.

Ο πλάτανος του Ιπποκράτη

Ο πλάτανος του Ιπποκράτη

Μάλλον, σας ανοίξαμε την όρεξη για απόδραση στην Κω γι’αυτό και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το νέο μας διαγωνισμό με δώρο ένα 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην Κω, προσφορά του Kaizershop.gr

Το ταξίδι περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, την Παρασκευή, 10 και το Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Gaia και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου, τα μεσάνυχτα και ο νικητής θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου μέσα από ξεχωριστό post.

Για να είστε o νικητής του διαγωνισμού θα χρειαστεί να εισάγετε το e-mail σας στην ακόλουθη φόρμα προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter του That’s Life και του Digital Life.

Παρακαλούμε να εισάγετε έγκυρη διεύθυνση e-mail προκειμένου να μπορέσουμε να ενημερώσουμε τον νικητή για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού.

Το email σας

Καλή επιτυχία!

Όροι Συμμετοχής