Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου και σκεφτήκαμε πως το κατάλληλο δώρο για τους αναγνώστες μας είναι 5 αντίτυπα του μυθιστορήματος που μιλάει για έναν έρωτα που γεννήθηκε στις 29 Φλεβάρη!

Το μυθιστόρημα “Κάθε 29 του Φλεβάρη” του Αλέξανδρου Νίκα που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας, αφηγείται τη σχέση ενός ζευγαριού, από τη στιγμή που γεννήθηκε –29 Φλεβάρη του 1972–, έως την ίδια ημερομηνία το 2000.

Οι δύο ερωτευμένοι νέοι του 1972, για να τιμήσουν τον έρωτά τους, δίνουν ένα ραντεβού κάθε 29 του Φλεβάρη στο μέρος όπου ενώθηκαν οι δρόμοι τους για πρώτη φορά.

Συναντιούνται ανελλιπώς κάθε τέσσερα χρόνια στο μέρος όπου πρωτοφιλήθηκαν και συζητούν για όσα τους ένωσαν και όσα τους χώρισαν, ενώ παράλληλα γύρω τους λαμβάνουν χώρα, με κινηματογραφική ταχύτητα, τα πιο σημαντικά γεγονότα που επηρέασαν τη ζωή τους, την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία 28 χρόνια του προηγούμενου αιώνα.

Στις 29 Φλεβάρη του 2000, ο Πάρης ελπίζει να συναντήσει την Ελένη στο ίδιο μέρος που εδώ και χρόνια δίνουν το ραντεβού τους. Θα είναι η Ελένη εκεί; Από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά!

Για να μάθετε την απάντηση, κάντε Like στο αντίστοιχο post που θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook. Ο διαγωνισμός διαρκεί ως τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013 έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

Ένας έρωτας και ένα ραντεβού που θα μείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο, ότι κι αν συμβεί στις ζωές των δύο αγαπημένων.

Ένα βιβλίο-ύμνος στον έρωτα και την αληθινή αγάπη.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ευχαριστούμε τα sites diagonismos.gr, kerdiseto.gr, nethall.gr, saveandwin.gr, tixerakias.gr για την προβολή.