Υποδεχτείτε ένα νέο σύμβολο τεχνολογικής υπεροχής και ταυτόχρονα ένα έργο μοντέρνας Τέχνης. Με έξοχο ήχο, συναρπαστικό design, καινοτομίες που δίνουν τον τόνο, δημιουργούν ατμόσφαιρα και σας αλλάζουν τη διάθεση όπως ποτέ ξανά!

Σχεδιασμένο με την απαράμιλλη τεχνογνωσία της Harman/Kardon, το νέο Bluetooth ηχείο προσκαλεί τους ακροατές να ακούσουν μουσική με τον τρόπο που αυτή πρέπει να ακούγεται και να βιώσουν μια πολυαισθητηριακή εμπειρία που προκαλεί συναισθήματα. Ένα καλαίσθητο ηχείο που είναι ικανό να αλλάξει την αύρα σε έναν χώρο, επιδρώντας θετικά τόσο στη διάθεση όσο και στη διακόσμηση που μεταμορφώνει τον χώρο σε living space.

Πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του, το Aura Studio 4 διατηρεί ακέραιες τις αρετές της οικογένειας Aura, ενώ την ίδια στιγμή εξελίσσει τα χαρακτηριστικά που την έχουν κάνει τόσο δημοφιλή: ήχος εξαιρετικής πιστότητας, ευφυής μινιμαλιστική σχεδίαση, υψηλή ποιότητα κατασκευής. Ο ήχος είναι καθηλωτικός ακόμη και σε πολύ υψηλές εντάσεις (π.χ. volume άνω του 80%) και σε κάνει να νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε live, καθώς μπορείς να απολαύσεις μουσική με κρυστάλλινη καθαρότητα και να ακούσεις με λεπτομέρεια τη μελωδία που απελευθερώνει κάθε όργανο. Έτσι, η ισχύς των 130 Watt επαρκεί για να ακούγεται απολαυστικά το soundtrack της καθημερινότητας στο καθιστικό, καλύπτοντας με άνεση δωμάτια έως και 20 τ.μ. Την ίδια στιγμή, το subwoofer των 5,2” ιντσών που βρίσκεται στη βάση του ηχείου τροφοδοτεί πλούσια και βαθιά μπάσα, ενώ η συστοιχία των 6 ηχείων εγγυάται κορυφαία ηχητική απόδοση και στις υψηλές νότες.

Εσωτερικά, στο διαφανή θόλο του βρίσκεται μία τρισδιάστατη δομή με 324 κρυστάλλους που μοιάζουν με διαμάντια (με χαμηλότερες και υψηλότερες γωνίες) και συγχρονίζονται με τη μουσική παράγοντας χρώμα, σε 5 διαφορετικά μοτίβα που είναι εμπνευσμένα από τη μαγεία της φύσης. Χαλαρωτικά και ζωηρά μοτίβα που επιτρέπουν στο χρωματιστό φως να διαχέεται προς όλες τις κατευθύνσεις και τα οποία μπορούν να εκφράσουν τη διάθεση της στιγμής ή το είδος της μουσικής, ανάλογα με την επιλογή που κάνει ο χρήστης κάθε φορά.

Επιπλέον, το Aura Studio 4ης γενιάς ενστερνίζεται όσο κανένα άλλο τις αρχές της βιωσιμότητας. Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένα νήματα πολυεστέρα, από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και από 85% ανακυκλωμένο πλαστικό, αποτελεί ένα ηχείο πραγματικά φιλικό προς το περιβάλλον και τον πλανήτη. Ακόμη και η χάρτινη συσκευασία του φέρει πιστοποίηση FSC και το μελάνι της προέρχεται από σόγια.

Το αποτέλεσμα είναι ένα καινούριο icon των μοντέρνων καιρών που θα γίνει γρήγορα το αγαπημένο σας μέσο έκφρασης, διασκέδασης ή χαλάρωσης και ταυτόχρονα μια δήλωση στυλ και τρόπου ζωής.   Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα Bluetooth ηχεία της Harman Kardon στο www.wavemotion.gr, αλλά και στα social accounts:

Facebook: https://www.facebook.com/harmankardongreece

Instagram: Harman Kardon Greece & Cyprus (@harmankardongreece) • Instagram photos and videos

Linkedin: www.linkedin.com/company/wavemotion