Έχεις λάβει κι εσύ μηνύματα του τύπου «Ιάσο κόκλα;», «Γειά αστέρι… ενοχλώ;» και άλλα τέτοια «έξυπνα»; Είμαι σίγουρη πως η απάντηση είναι ναι! Σίγουρα θα ήθελες μια πιο έξυπνη προσέγγιση στο φλερτ είτε αυτό γίνεται face to face είναι ιντερνετικά. Γι΄αυτό ακριβώς υπάρχει το Mojo! Eίναι η ιδανική dating εφαρμογή για σένα που θέλεις τον «ψαγμένο» τύπο!

Φυσικά, οι καιροί μπορεί να έχουν αλλάξει, αλλά κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά. Και αυτό περιλαμβάνει το ευφυές, ευγενικό φλερτ που δεν είναι ενοχλητικό. Κανένα κορίτσι δεν μπορεί να αντισταθεί σε έναν άνθρωπο που εκφράζεται με έξυπνο και κομψό τρόπο.

Στο Mojo, υπάρχει η λύση! Επιλέγεις τα κριτήρια που σε ενδιαφέρουν (φύλο, ηλικία, απόσταση) και αρχίζεις έναν απολαυστικό γύρο παιχνιδιού λέξεων. Κάτι σαν τις λογομαχίες… που όμως θα σε ρίξουν στην πιο σέξι μάχη! Διάλεξε αυτόν τον τρόπο για να δείξεις το πόσο ευφυής είσαι! Περνάς καλά παίζοντας παιχνίδια, μιλάς στο chat και τέλος πάντως βλέπεις πώς θα εξελιχθεί το πράγμα…

Επιστροφή στην τέχνη του φλερτ λοιπόν! Γιατί κάθε κοπέλα εκτιμά την υπομονή, την αυτοπεποίθηση και το χιούμορ και γι’ αυτό εκτιμά και το Mojo!

Μπορείς να το βρεις εδώ αλλά και εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.