Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, ανέδειξε 13 νικητές μέσα από τον μεγαλύτερο διαγωνισμό για τον κήπο, τα Urban Kipos Awards! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα βραβεία που καλούν όλους να μοιραστούν εικόνες από τους κήπους, τα πράσινα μπαλκόνια και τις ανθισμένες βεράντες τους, διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες συμμετοχές και ολοκληρώθηκαν χαρίζοντας πλούσια δώρα.

Τα Urban Kipos Awards, ο διαγωνισμός – θεσμός για τον κήπο, πραγματοποιήθηκαν για ακόμα μια χρονιά από την Praktiker, αναδεικνύοντας τη σημασία ύπαρξης πράσινων χώρων στο σπίτι.  Ο διαγωνισμός ανέδειξε συνολικά  13 νικητές μέσα από 486 υποψηφίους, έναν για το Βραβείο Κοινού και  τρείς για κάθε κατηγορία: 1. Βεράντα – Μπαλκόνι, 2. Κήπος – Αυλή, 3. Ταράτσα, 4. Πράσινη Γωνία. Η  Τετραμελής Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από γεωπόνους, αρχιτέκτονες τοπίου αλλά και εκπροσώπους της ομάδας Praktiker – Kipos Experts, επεξεργάστηκε τα δεδομένα που συλλέχθηκαν, ανέβηκαν 1500 φωτογραφίες συνολικά από τους πράσινους χώρους του κοινού,  συνυπολόγισαν και τις 21.036 ψήφους του κοινού και καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Tα έπαθλα για τους νικητές περιλαμβάνουν δώρα συνολικής αξίας 12.500€ και θα δοθούν στους 13 πρώτους νικητές, καθώς και σε 50 ακόμα τυχερούς!

Η πρώτη θέση του διαγωνισμού περιλαμβάνει δωροεπιταγή αξίας 1.500€, η δεύτερη την ψησταριά Landon Pellet Jamestown αξίας 799€ και η τρίτη, την γλάστρα Romeo αξίας 46,90€ μαζί με έναν φίκο Amster King αξίας 130€. Για το Βραβείο Κοινού, προβλέπονται είδη κήπου Gardena και Smart Lighting Wiz συνολικής αξίας 150€. Οι υπόλοιποι τυχεροί θα κερδίσουν δώρα, μέσα από την πλούσια προϊόντική γκάμα της Praktiker για τον κήπο “Urban Kipos”, τα οποία θα αναβαθμίσουν τον πράσινο χώρο τους.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Praktiker υλοποιεί τον μεγαλύτερο διαγωνισμό για τον κήπο και υπενθυμίζει, πόσο σημαντική είναι η δημιουργία πράσινων χώρων εντός κι εκτός σπιτιού, κάτι το οποίο μπορούν όλοι να κάνουν πράξη, με απλά και εύκολα  βήματα. Μέσα από την έως σήμερα δράση της στο πλαίσιο του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Υπόσχεσης της εταιρείας «Το Σπίτι μας Αλλάζει την Πόλη», αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωση της σε ενέργειες που ενισχύουν το αστικό πράσινο και ενδυναμώνουν τη σχέση μας με τη φύση, ενώ δείχνει το δρόμο για να ζουν όλοι καλύτερα… έξω!