Αν και εσείς έχετε ξεπεράσει τα 30 και θεωρείτε πως χάσατε τη ‘’ευκαιρία’’ να γίνετε μοντέλο, ξανασκεφθείτε το. Ζούμε στην εποχή που όλα μπορούν να συμβούν!

Γνωστή αμερικάνικη εταιρία ρούχων ανέβασε πριν λίγες ημέρες στο Instagram τη φωτογράφηση για τη νέα σειρά εσωρούχων που λανσάρει, στην οποία πρωταγωνιστεί η 62χρονη Jacky O’Shaughnessy.americanapparel

Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας της εταιρίας: «το σέξι δεν έχει ποτέ ημερομηνία λήξης». Δήλωση που μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους!

Η 62χρονη, αν και δεν δηλώνει μοντέλο, έχει ξανακάνει στο παρελθόν φωτογραφίσεις για τη συγκεκριμένη εταιρία. Σε ειδικό αφιέρωμα, το Αμερικανικό περιοδικό Vogue είχε δηλώσει ότι το η Jacky διαθέτει μία φυσική φινέτσα που την κάνει ιδανική για κάποιες φωτογραφίσεις.american-apparel-2

Να σημειώσουμε τέλος, ότι οι φωτογραφίες της η Jacky O’Shaughnessy δεν περνάνε από photoshop, ενώ η ίδια δηλώνει πως δεν έχει κάνει καμιά χειρουργική επέμβαση για να βελτιώσει την εμφάνισή της.

Εμείς, χειροκροτούμε την κίνηση αυτή και ελπίζουμε να δούμε κι άλλες παρόμοιες φωτογραφίσεις στο μέλλον, ξεπερνώντας επιτέλους πεπαλαιωμένα ταμπού γύρω από το θέμα του modeling.