Η Άνοιξη αποτελεί αγαπημένη εποχή για τους περισσότερους ανθρώπους καθώς η μέρα μεγαλώνει και η φύση ξυπνά αλλά αποτελεί ταυτόχρονα ένα στιλιστικό πονοκέφαλο γιατί όπως συμβαίνει και το Φθινόπωρο η γκαρνταρόμπα μας περνά την πιο μεταβατική της φάση. Έτσι, την μια μέρα μπορούμε να κυκλοφορούμε με παλτό και την επόμενη με μπλέιζερ και γενικά, “αναγκαζόμαστε” να κρατάμε κάποια χειμωνιάτικα ρούχα αλλά δεν θέλουμε πια το look μας να είναι βαρύ και σκοτεινό όπως συμβαίνει συνήθως με το χειμερινό στυλ μας. Θέλουμε χρώμα, ελαφριά υφάσματα και έναν νέο τρόπο να συνδυάζουμε τα ρούχα που έχουμε ήδη βαρεθεί πριν βγάλουμε από τα ντουλάπια τα καλοκαιρινά μας ρούχα.

Δεν υπάρχει λόγος απελπισίας, απλώς δείτε με άλλο μάτι τα ρούχα που ήδη υπάρχουν στη ντουλάπα σας. Αγαπημένος μου και άκρως ευφάνταστος συνδυασμός είναι ριγέ μπλούζα με floral φούστα που μπορεί να φορεθεί με οπακ καλσόν ή γυμνά πόδια (ανάλογα την εκάστοτε θερμοκρασία), με μπλέιζερ ή παλτό και συνδυάζεται με ένα εντυπωσιακό statement necklace.stripes-floral-2 stripes-floral-1

Ο κανόνας του απρόσμενου mix & match είναι να υπάρχει ένα κοινό χρώμα βάσης που σε περίπτωση που η μπλούζα είναι μαρινιέρα, πρόκειται για το λευκό.

Ιδού οι προτάσεις μας για αναπαράσταση του εν λόγω look:

Άνοιξη χωρίς ρίγες και floral prints γίνεται; Δεν γίνεται!