Σίγουρα η Thando Hopa ξεχώρισε στην Αφρική αφού είχε λευκή επιδερμίδα, λευκά μαλλιά και κόκκινα μάτια. Στη χώρα της θεωρείται “καταραμένοι” όπως και οι υπόλοιποι αλμπίνοι που υπάρχουν στην Αφρική. Αν κάποιος αλμπίνος ζούσε στον δυτικό κόσμο θα ήταν απλά διαφορετικός, εκεί όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Οι παλαιότερες γενιές πίστευαν πως οι αλμπίνοι ήταν φαντάσματα που κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι στο πλήθος του κόσμου ενώ ήταν αθάνατοι. Αν σε ένα χωριό μια μητέρα αποκτούσε παιδί Αλμπίνο φρόντιζε να το πνίγει αμέσως μετά τη γέννα. Οι Τανζανοί λίγα χρόνια αργότερα διαπίστωσαν ότι και το δεύτερο παιδί γεννιόταν Αλμπίνο και ότι ήταν ίσως ένα είδος τιμωρίας από τον Θεό γι αυτό και σταμάτησαν τέτοιου είδους δολοφονίες. Κάπου εκεί γεννήθηκε ένα ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της μόδας που προσπαθεί να μας πείσει ότι ο αλμπινισμός είναι όμορφος και το έχει καταφέρει. Η Thando είναι το νέο πρόσωπο της μόδας και αναφέρει το εξής: “Τώρα καταλαβαίνω ότι είμαι πλέον σε θέση να εμπνεύσω τους νεότερους. Εγώ δεν είχα κανέναν για πρότυπο.” είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Grazia.

 

Η "καταραμένη" που κάνει θραύση στο χώρο της μόδας (pics) Η "καταραμένη" που κάνει θραύση στο χώρο της μόδας (pics) Η "καταραμένη" που κάνει θραύση στο χώρο της μόδας (pics) Η "καταραμένη" που κάνει θραύση στο χώρο της μόδας (pics) Η "καταραμένη" που κάνει θραύση στο χώρο της μόδας (pics)