Η Celine Dion θα μας δείξει πως είναι να ζει με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου με το οποίο διαγνώσθηκε.

Η Amazon ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το νέο ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion», που περιγράφει την προσωπική ζωή και περιπέτεια υγείας της τραγουδίστριας, θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου μέσω της πλατφόρμας Prime Video. Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο τον Δεκέμβριο του 2022 ότι πάσχει από μια σπάνια νευρολογική ασθένεια που την έχει αναγκάσει να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της, καθώς επηρεάζει τον τρόπο που περπατά και τραγουδά.


Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία της Αϊρίν Τέιλορ Μπρόντσκι, αποκαλύπτει τη μάχη της Dion με τη νευρολογική αυτή πάθηση που επηρεάζει τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό. Η ανακοίνωση της πρεμιέρας έγινε γνωστή και μέσω των προσωπικών social media της τραγουδίστριας, η οποία μοιράστηκε την είδηση με τους θαυμαστές της, τονίζοντας την ανυπομονησία της για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)


Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ και η Dion ελπίζουν ότι αυτή η παραγωγή θα συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με αυτή τη λιγότερο γνωστή ασθένεια.

Διάβασε επίσης:

Celine Dion: Το ντοκιμαντέρ που θα ρίξει φως στο σύντρομο δυσκίνητου ανθρώπου!