Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε πρόσφατα με αφασία και εγκατέλειψε την υποκριτική. Η σύζυγος του Έμα Χέμινγκ, μιλά για πρώτη φορά για την υγεία του άντρα της και την καθημερινότητά τους.

Σε συνέντευξη στο «The Bump» είπε «Βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου», «Η ποσότητα φροντίδας για όλους τους άλλους μέσα στο σπίτι έχει επηρεάσει την ψυχική μου υγεία και γενικότερα την υγεία μου. Και αυτό δεν εξυπηρετεί κανέναν στην οικογένειά μου».


«Κάποιος μου είπε πριν λίγο καιρό, πως όταν φροντίζεις πολύ κάποιον άλλον, καταλήγεις να μη φροντίζεις τον εαυτό σου. Αυτό μου φάνηκε πολύ λογικό. Είναι μια στιγμή που μπορώ να αποσυνδεθώ από τα άλλα και να κάνω κάτι που ξέρω ότι με κάνει να νιώθω καλά. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να βρει κανείς αυτό το πράγμα που τον κάνει να νιώθει καλά και να το χτίσει».

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό».

Η οικογένεια του με ανάρτηση στο Instagram, ενημέρωσαν πως ο Μπρους πάσχει από αφασία.