Η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαρία Αντωνά, ενημέρωσε το κοινό μέσω των social media για ένα ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό της στην καρδιά της Αθήνας, τη Δευτέρα 15 Απριλίου. Ανέβασε στο Instagram μια εικόνα του αυτοκινήτου της αμέσως μετά τη σύγκρουση, απεικονίζοντας τις ζημιές και σχολίασε χαριτολογώντας για την ανάδρομη περίοδο του Ερμή. Μετά το χωρισμό της, έρχεται κι ένα τρακάρισμα! Ευτυχώς όχι σοβαρό, όπως είπε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Την επομένη μέρα, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή “Happy Day”, διαβεβαίωσε το κοινό ότι είναι υγιής και ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το συμβάν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της είπε:

«Χθες το βράδυ, καθώς κατέβαινα στο κέντρο για να συναντήσω μια παρέα φίλων μου κάπου κοντά στην Ερμού, ένα αμάξι το οποίο ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα από τα δεξιά μου, με χτύπησε αρκετά με αποτέλεσμα να πετάξει το αυτοκίνητο πάνω σε μια βιτρίνα μαγαζιού. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί που δεν υπήρχαν άνθρωποι στο συγκεκριμένο κατάστημα έξω, παραλίγο να μπει το αμάξι μέσα από το παράθυρο. Ήταν σοκ! Χτύπησα λίγο τον αυχένα μου, δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα».

Διάβασε επίσης:

Άρης Σοϊλέδης: ‘Έσπασε τη σιωπή” του για τον χωρισμό με τη Μαρία Αντωνά!