Δεν είναι λίγες οι φορές που τα χείλη μας “σκάνε” κατά τη διάρκεια της χρονιάς και κυρίως τους χειμερινούς μήνες. Αν λοιπόν θέλεις να δώσεις τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο αφού το μυστικό για να είναι τα χείλη σου για φίλημα είναι η απολέπιση. Με την απαλή απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της συγκεκριμένης περιοχής θα μπορείς να έχεις απαλή χείλη ξανά. Πίστεψε με το Lip Scrub είναι ένα από τα καλλυντικά που κυριολεκτικά δεν θα μπορείς να κάνεις χωρίς αυτό μόλις το δοκιμάσεις.

Ναι μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου ένα scrub αλλά πίστεψε με θα είναι καλύτερα αν το αγοράσεις. Η πρόταση μου δεν είναι άλλη φυσικά από το DR.PAWPAW.

Ο Dr.PAWPAW διατήρησε στη σύνθεση του Scrub & Nourish την παπάγια για την πολύωρη θρέψη, το ελαιόλαδο για την απόλυτη ενυδάτωση και την αλόη που δρα κατά της ξηρότητας και απαλύνει τα πολύ σκασμένα χείλη και δέρμα. Τα συστατικά και στα δύο προϊόντα είναι 100% φυσικά, κατάλληλα για vegan, χωρίς parabens, γλουτένη και χημικά αρώματα και δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Ολα αυτά καθιστούν το νέο προϊόν βρώσιμο και για αυτό το λόγο έχουν ενσωματωθεί στη σύστασή του έλαια από μάνγκο, πορτοκάλι και καρύδα που του χαρίζουν φανταστική γεύση!

Capture

Για να το χρησιμοποιήσεις μπορείς πάρεις μια μικρή ποσότητα με το δάχτυλο σου και στη συνέχεια να το τρίψεις στα χείλη σου. Φρόντισε να καλύψεις όλα τα σημεία προκειμένου να απολεπίσεις το ξηρό δέρμα. Για πιο γρήγορα αποτελέσματα μπορείς να δοκιμάσεις ακόμα και μια μαλακή οδοντόβουρτσα.

Τελείωσες; Τώρα έρχεται το διασκεδαστικό μέρος! Μπορείς ή να χρησιμοποιήσεις νερό για να το απομακρύνεις ή να γλείψεις τα χείλη σου. Στη συνέχεια άπλωσε το balm για απόλυτη ενυδάτωση. Αν μάλιστα κάνεις τη διαδικασία το βράδυ και κρατήσεις το balm όλο το βράδυ τότε θα έχει την απόλυτη ενυδάτωση.