Ο διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός Τζάστιν Τίμπερλεϊκ βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω της σύλληψής του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στα Χάμπτονς. Η είδηση της σύλληψής του έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έχει απασχολήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το κοινό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τίμπερλεϊκ συνελήφθη από την αστυνομία αφότου είπε ότι είχε καταναλώσει μόνο ένα ποτό πριν οδηγήσει. Το περιστατικό σημειώθηκε στα Χάμπτονς, μια δημοφιλή περιοχή για διασημότητες.


Σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ βρέθηκε σε ένα ξενοδοχείο για δείπνο με φίλους του και έφυγε στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα με το αυτοκίνητό του.

Το ίδιο άρθρο σημειώνει ότι ο τραγουδιστής δε σταμάτησε ουτε σε μια πινακίδα STOP. Η αστυνομία τον ακολούθησε και όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο αλκοόλ, εκείνος αρνήθηκε να συμμορφωθεί. Φίλοι του έφτασαν στο σημείο και ζήτησαν από τις Αρχές να τον αφήσουν, αλλά οι αστυνομικοί αρνήθηκαν και του φόρεσαν χειροπέδες.

Η αντίδραση του κοινού

Το κοινό έχει αντιδράσει με ανάμεικτα συναισθήματα. Πολλοί εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τη συμπεριφορά του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, ενώ άλλοι προσπαθούν να δείξουν κατανόηση και υποστήριξη. Είναι προφανές ότι αυτή η υπόθεση έχει επηρεάσει την εικόνα του Τίμπερλεϊκ και ίσως να έχει συνέπειες και στην επαγγελματική του καριέρα.

Διάβασε επίσης:

Χωρίζουν Justin Timberlake-Jessica Biel!